Normaal staat mijn overzicht van de maand eerder online, maar helaas was ik de afgelopen week ziek. Ik werd op Halloween ochtend grieperig wakker en de rest van de week heb ik dan ook grotendeels op de bank gelegen starend naar Netflix. Gelukkig ben ik nu bijna weer helemaal beter en kan ik ook weer mijn normale dingen doen.

Ik hoop dat iedereen een leuke Halloween heeft gehad! Ik heb de originele Halloween (1978) gekeken en ben daarna heel saai op tijd naar bed gegaan, omdat ik dus ziek was. Ik heb helaas geen trick-or-treaters aan de deur gehad. Blijkbaar is Halloween nog niet zo populair in mijn wijk.

Geplaatste recensies:

okt2015-best

The Age of Adaline (2015) | Spy (2015)

okt2015-prima

Circle (2015) | The Martian (2015) | Cooties (2014) | Tales of Halloween (2015)

okt2015-teleurstellend

Aloha (2015) | Out of the Dark (2014) | Rogue (2007)

Artikelen:
Happy Halloween: filmtips
Trends in horror: gaat de slasher een comeback maken?
Review: Scream – seizoen 1
Die Laatste Zomer en meer boekverfilmingen
Horrorfilm kijktips op Videoland.com
Sublime: Finn Wittrock in American Horror Story: Freak Show
Ondergewaardeerde horrorfilms op Netflix
Previously on The Walking Dead: dit gebeurde in seizoen 5
Eerste indruk: Scream (serie)
Mean Girls Day: top Regina George momenten

Elders in oktober 2015 (in willekeurige volgorde):
• Stelde De Filmliefhebber een lijstje samen van zijn favoriete Bond films.
• Schreef Jacqueline van Sweet Movies een goed artikel over horror stereotypes: the final girl.
• Deelde Riinyosa81 van Naar de Film zijn Top 10 van 1982 met ons.
• Was Patricia van Mcurl enthousiast over romcom Man Up met Simon Pegg en Lake Bell.
• Deelde De Filmkijker een leuke lijst met documentaires over de filmindustrie met zijn bezoekers.
• Gaf de mannelijke protagonist ons filmtips om de herfst door te komen.
• En deed Jessica van Review & Roses verslag van de boekpresentatie van Alles of Niets! van Gillian King.

Happy reading & blogging!

p.s. heb je zelf een artikel die je volgende maand in dit rijtje zou willen zien staan? Laat het me dan weten!

Tags:

17 Comments

 1. Jessica

  7 november 2015 at 20:11

  Bedankt weer voor het noemen van mijn blog ๐Ÿ˜€
  Mooi overzicht weer. The Age of Adeline is echt top, en van Spy heb ik inderdaad ook genoten ๐Ÿ™‚

  1. Gwen

   8 november 2015 at 14:29

   Graag gedaan en thanks! ๐Ÿ™‚

 2. Patricia

  7 november 2015 at 20:43

  Dank je voor het noemen van mijn blog! Ik vind deze overzichten op je site altijd ontzettend leuk en ik zie dat ik al de films die teleurstellend waren nog niet heb gezien, dus dat moet ik misschien ook maar zo laten ๐Ÿ™‚

  1. Gwen

   8 november 2015 at 14:31

   Dat is leuk om te horen! Thanks! En graag gedaan! ๐Ÿ™‚

 3. Nostra

  8 november 2015 at 08:23

  Gelukkig ben je er beter bent. Bedankt voor de link. Check trouwens nog even je email ๐Ÿ˜‰

  1. Gwen

   8 november 2015 at 14:32

   Ik heb mijn mail gecheckt! Thanks voor de hint ๐Ÿ˜‰

 4. Meneer Vevie

  8 november 2015 at 23:56

  Idd top deze overzichten. Ik ga een aantal artikelen van je morgen in de trein lezen. Handig ook zo alles samen, scheelt weer in het doorbladeren. Jij hebt mij iig op het idee gebracht om ook aan maandoverzichten te doen. Thanks voor de inspiratie en ik geef je next month een shout-out in het desbetreffende artikel!

  1. Gwen

   9 november 2015 at 09:38

   Thanks! Leuk om te horen! Trouwens, het valt me nu pas op dat jij ook een site hebt. Sorry, anders was ik al eerder komen buurten!

   1. Meneer Vevie

    9 november 2015 at 11:58

    No problemo. Ik kan je blog erg waarderen, dus zou sowieso blijven langskomen ongeacht of je bij mij zou langskomen. Als mede horrorliefhebber zag ik al een paar interessante titels voorbij komen. Ik noteer het.

    1. Gwen

     10 november 2015 at 20:35

     Dat vind ik een mooi compliment. Dank! ๐Ÿ™‚

 5. De protagonisten (m)

  9 november 2015 at 08:28

  Ik vind dit ook altijd fijne berichten. Niet alleen omdat wij weer zijn genoemd (waarvoor weer dank), maar ook omdat ik dan weer kan bijlezen. En aangezien jij de leukste berichten hebt geselecteerd, hoef ik niet meer te selecteren ๐Ÿ™‚

  1. Nostra

   9 november 2015 at 09:34

   Je moet ze gewoon toch allemaal lezen ๐Ÿ˜‰

   1. Gwen

    9 november 2015 at 09:42

    Haha eigenlijk waar :p

   2. De protagonisten (m)

    10 november 2015 at 09:26

    ๐Ÿ™‚ Ik screen ze wel allemaal. Telt dat ook?

    1. Gwen

     10 november 2015 at 20:34

     Nou vooruit dan maar ๐Ÿ˜‰

  2. Gwen

   9 november 2015 at 09:42

   Graag gedaan! Ik vind het ook wel lastig om alles bij te houden dus zo’n overzicht is ook handig voor mezelf. ๐Ÿ™‚

 6. Paul

  17 november 2015 at 19:44

  Thanks voor de link!
  Goed om te lezen dat het weer beter met je gaat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *