poster-outofthedarkSarah (Julia Stiles) en Paul (Scott Speedman) verhuizen samen met hun dochtertje Hannah (Pixie Davies) naar Columbia, waar Sarah het bedrijf van haar vader overneemt. Al snel komen ze erachter dat het spookt in hun nieuwe huis en dat de geesten het gemunt hebben op Hannah.

Beoordeling
Hoewel horror mijn favoriete genre is, ben ik niet zo’n fan van de horrorfilms met bovennatuurlijke elementen. Out of the Dark is dan ook een film die mij niet erg aanspreekt, maar die ik een kans heb gegeven vanwege de aanwezigheid van Scott Speedman en Julia Stiles. Twee vrij bekende namen die ik niet zo snel in zo’n film zou verwachten, al heeft Speedman meerdere en betere genre films op zijn cv staan. Helaas is Out of the Dark vrij saai en zeker niet eng. De film duurt gelukkig maar 92 minuten, al worden die minuten niet optimaal ingevuld. De opbouw duurt te lang en wanneer de film eindelijk enigszins spannend lijkt te worden dan is de film ook weer snel en vrij abrupt afgelopen. Speedman en Stiles doen hun best, maar hebben weinig om mee te werken. Ze zijn vooral bezorgd om hun dochter.

De film speelt zich af in Columbia en met deze setting weet de film zich wel te onderscheiden van soortgelijke horrorfilms, maar er zijn genoeg betere te vinden.

rating-2stars

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Die poster ziet er al lekker B-achtig uit en de hoofdrollen worden ook vertolkt door (semi)sterren van weleer. Nee, deze zou ik niet zo snel gaan kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *