Tijd om eerlijk te zijn: ik ben geen fan van Tim Burtons Alice in Wonderland. Naar mijn gevoel een onpopulaire mening, want ik heb het idee dat de meeste mensen de film wel kunnen waarderen. Het is te lang geleden dat ik de film heb gezien om precies te kunnen zeggen wat ik er niet leuk aan vond, maar de film zelf liet me koud net als de acteerprestatie van Johnny Depp als de Mad Hatter.

Aangezien de film wereldwijd meer dan een miljard dollar heeft opgebracht voor Disney, is het niet verrassend dat ze met een sequel komen: Alice Through the Looking Glass. Mia Wasikowska speelt opnieuw de titelrol en ook Depp, Helena Bonham Carter en Anne Hathaway zijn weer van de partij.

Bekijk de trailer hier:

Alice Through the Looking Glass is vanaf 1 juni 2016 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *