December was niet zo’n goede maand voor mij. Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen is mijn relatie na bijna 6 jaar voorbij. De afgelopen weken zijn erg zwaar geweest. Een relatiebreuk is niet makkelijk, maar zo rond de feestdagen voelde het toch extra pijnlijk. Ik ga mijn best doen om in het nieuwe jaar weer verder te bloggen, maar verwacht onregelmatige updates totdat ik mijn leven weer op de rails heb of op zijn minst een nieuwe woning heb gevonden.

Ik wil iedereen bedanken voor jullie lieve en steunende reacties. Ik waardeer het zeer en ik ben blij dat we zo’n fijne filmblog community hebben.

Geplaatste recensies:

dec2015-bestAnt-Man (2015) | Burnt (2015)

dec2015-gemiddeldHot Pursuit (2015) | Self/less (2015) | Pixels (2015) | The Ridiculous 6 (2015)

Artikelen:
Film: best en worst van 2015
Inspiratie nodig? Bekijk deze kerstcadeau tips!
Scream Queens start vanavond op Fox
Nu op Netflix: The Ridiculous 6, Aloha
Welke films van 2015 hebben een blijvende indruk gemaakt?
Pakjesavond tv kijktips

Elders in december 2015 (in willekeurige volgorde):
De top en flop 10 van 2015 van Riinyosa81 van Naar de Film.
Top 10 beste films van 2015 volgens Jessica van Reviews & Roses.
Het maandoverzicht van december 2015 van Meneer Vevie.
The Worst of 2015 volgens Jacqueline van Sweet Movies.
Filmjaar 2015 van De Filmkijker.
De topfilms van 2015 van De Protagonisten.
• De 5 favoriete films en de 5 slechtste films van 2015 volgens Patricia van Mcurl.
De beste films van 2015 volgens de Filmliefhebber.

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2016! Moge het ook een mooi film- en seriejaar worden!

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

12 reacties

 1. Ten eerste een heel gelukkig nieuwjaar, waarin je hopelijk een nieuw plekje kan vinden om tot jezelf te komen!! Ik ben blij dat we je als mede bloggers een beetje een hard onder de riem kunnen steken in deze moeilijke periode. Daarnaast wil ik je zeggen dat ik altijd heel blij wordt van deze overzichtjes en ik uiteraard ook heel bij ben met de linkjes naar mijn site 🙂

  1. Dankje, Patricia! En ben blij om te horen dat je mijn overzichtjes waardeert. 🙂

 2. De beste wensen voor 2016 en héél veel sterkte met je relatiebreuk, if you ever need to talk… Voor de rest, leuk overzicht en sympathiek dat je naar andere blogs linkt. Keep up the good work & na regen komt zonneschijn! 🙂

  1. Dank voor je vriendelijke reactie. Ik waardeer het zeer! 🙂

 3. Gelukkig nieuwjaar en ik hoop dat je snel alle negatieve dingen van 2015 achter je kan laten. Heb zelf enorm zin in 2016 en ben wel het een en ander van plan, ook met de filmblog community….maar daar later meer over.

  Bedankt voor de link!

  1. Dank! Ik vroeg me al eerder af wat je met deze cryptische woorden bedoelde, maar na je artikel te hebben gelezen over je goede voornemens is het me duidelijk geworden :p

   Graag gedaan!

 4. Een nieuw jaar, een schone lei met nieuwe kansen; ik wens jou een 2016 om nooit te vergeten met heel veel plezierige momenten.
  Bedankt voor je linkje naar mijn blog <3

  1. Das lief, dankje! 🙂 En graag gedaan natuurlijk 🙂

 5. Op naar een nieuw en mooi jaar. Dank weer voor de link.

  1. Lijkt me een goed plan! 🙂

   Graag gedaan!

 6. We zijn nu al zeven dagen onderweg in het nieuwjaar. God, wat gaat dat snel. Idd op naar een mooi film- en seriejaar voor ons allen en ik hoop dat je al wat lekkerder in je vel zit!

  Bedankt wederom voor de link. It is much appreciated!

  1. You’re welcome! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *