Netflix voegt regelmatig nieuwe (en oude) titels toe aan hun aanbod. Gisteren zijn deze twee opvallende titels toegevoegd:

The Ridiculous 6
Adam Sandler en zijn Happy Madison productiebedrijf werkten samen met Netflix aan The Ridiculous 6. Deze Netflix-original beleefde gisteren zijn wereldwijde première op de populaire streamingsdienst. De film neemt westerns op de hak. Sandler speelt Tommy ‘White Knife’ Stockburn die op zoek gaat naar zijn verloren vader. Hij krijgt hulp van zijn vijf halfbroers en samen vormen ze the ridiculous six.

Ik heb The Ridiculous 6 nog niet gezien. Ik verwacht er niet veel van, maar ga de film wel kijken dit weekend. Waarschijnlijk plaats ik maandag mijn recensie van deze komedie.

Aloha
De nieuwe Cameron Crowe film Aloha is wel heel snel te zien op Netflix! Nadat de film in Amerika was geflopt afgelopen zomer, werd de Nederlandse bioscoop release geschrapt. In september beleefde Aloha zijn première op VOD-kanalen als Videoland en Pathé Thuis en nu is de film dus ook te zien op Netflix.

Ik was helaas niet erg enthousiast over Aloha, zoals je in mijn recensie kon lezen, maar misschien willen liefhebbers van Bradley Cooper, Emma Stone en Rachel McAdams de film nog wel een kans geven op Netflix.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

6 Reacties

  1. Ik ga beide nog wel een kans geven binnenkort 🙂

    1. Ik heb The Ridiculous 6 inmiddels gezien. Ik heb me er prima mee vermaakt. Het is zeker de moeite waard om het een kans te geven als je Sandler wel kan waarderen 🙂

      1. Wij hebben hem ook al gezien, inderdaad wel vermakelijk 🙂

  2. Aloha verschijnt idd wel erg snel op Netflix! Is die film nu ook van Disney? Dit zijn nl wel titels die snel verschijnen op Netflix net zoals een tijdje terug met Malificent het geval was.

    1. Hmmm volgens mij is het niet van Disney, maar ik weet het niet zeker. Wel apart iig.

  3. Aloha vond ik erg tegen vallen. Adam Sandler….die boycot ik inmiddels 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *