Scream Queens, de nieuwe serie van de makers van Glee en American Horror Story, start vanavond om 22:00 op Fox!

screamqueens001Waar gaat Scream Queens over?
De serie draait om de sorority sisters van Kappa House, onder leiding van überbitch Chanel Oberlin (Emma Roberts van American Horror Story). Chanel is heel selectief wanneer het gaat om nieuwe sisters toelaten tot Kappa House, maar van decaan Munsch (Jamie Lee Curtis) moet zij dit jaar iedereen toelaten die lid wil worden. Dit blijkt niet het grootste probleem van Chanel te zijn, want er loopt ook nog een moordenaar rond in een rood duivelpak die de meiden één voor één afmaakt.

Wie zijn er te zien in Scream Queens?
Naast Emma Roberts en Jamie Lee Curtis zijn ook Abigail Breslin, Lea Michele, Oliver Hudson, Diego Boneta, Keke Palmer, Skyler Samuels, Glen Powell, Billie Lourd, Ariana Grande en Niecy Nash te zien.

Voor wie is Scream Queens een aanrader?
Ryan Murphy was eerder verantwoordelijk voor series als Popular, Nip/Tuck, Glee en American Horror Story. Als je van zijn eerdere werk hebt genoten, dan kun je Scream Queens ook wel waarderen.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Ben superfan, alles al gedownload en gezien :p

    1. Haha had je killer ook geraden? 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *