Moet jij je Christmas shopping nog doen en heb je nog ideeën nodig? Of wil je een leuk cadeau voor jezelf kopen? Bekijk dan deze cadeautips!

dutchcomiccon2015-001Dutch Comic Con kaartjes
In het weekend van 26 en 27 maart vindt de 2e editie van Dutch Comic Con plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Nog niet alle gasten van deze aankomende editie zijn bekend, maar o.a. Billy Dee Williams (Star Wars), Doug Jones (Hellboy), Cerina Vincent (Cabin Fever) en Game of Thrones-acteurs Eugene Simon en Ian Beattie zijn aanwezig. Verder kan je op de beursvloer weer leuke merchandise scoren!

Kaartjes zijn te koop via de website van Dutch Comic Con. Een weekend ticket kost €35 en een dagkaart €20. Ik heb mijn kaartje al en zal zaterdag aanwezig zijn. See you there?


Funko pop!
Funko pops! zijn in Amerika razend populair en ook in Nederland lijken deze leuke figuurtjes steeds populairder te worden. Houd je van Marvel, The Walking Dead, Pitch Perfect of van totaal iets anders? Kans is groot dat Funko er een pop! van heeft gemaakt. Funko pops! kan je kopen via The Mighty Collector of Moviestore.nl (ik heb goede ervaringen met beide webshops), maar ik heb ze ook gespot bij Media Markt en Game Mania.

Netflix/Videoland/Pathé Thuis cadeaukaart
Je kan iemand een DVD of Blu-ray geven, maar tegenwoordig kan je iemand ook een heel aanbod aan films en series schenken met de Netflix cadeaukaart! Deze cadeaukaart is verkrijgbaar met een tegoed van €15, €25 of €50. Het tegoed is eenvoudig te besteden voor één van de verschillende Netflix abonnementen. Daarnaast heeft ook Videoland een cadeaukaart. Je kan zelf het tegoed bepalen, als het maar tussen de €5 en €150 zit. Met het tegoed op je kaart kan je een film of meerdere films huren. Tot slot is er de Pathé Thuis cadeaukaart van €9,99. Met deze kaart kan je 2 films naar keuze huren, maar dan alleen in SD, zoals je in mijn ervaring met Pathé Thuis kan lezen.

De Netflix, Videoland en Pathé Thuis cadeaukaarten zijn bij o.a. Primera te koop.

tbbt-cluedoBordspellen
Jacqueline gaf op Sweet Movies al haar geeky cadeautips voor de kerst en zij liet al zien dat er leuke Monopoly spellen te koop zijn, zoals Game of Thrones Monopoly en Avengers Monopoly. Ben je niet zo’n fan van Monopoly? Dan zijn er van andere bordspellen ook entertainment gerelateerde varianten te vinden, zoals The Big Bang Theory Cluedo, Despicable Me Dokter Bibber of The Walking Dead Risk.

Mokken
Op een koude winterdag lekker op de bank warme chocolademelk drinken wordt nog leuker met een leuke mok! Bij Zavvi kan je 2 mokken voor €15 kopen, waaronder mokken met afbeeldingen van Gizmo, Supernatural, The Walking Dead, My Little Pony, Batman en Trainspotting.

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Die Big Bang cluedo heb ik ook al eens gespot. Die wil ik nog erg graag eens hebben, lijkt me geniaal haha.

  2. Allemaal leuke kadootjes! Ik ben toch wel benieuwd of je bij TBBT Cluedo vermoord kan worden in Sheldon’s stoel door Sheldon (omdat je in z’n stoel ging zitten) 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *