Vanavond is het weer pakjesavond! Tijd voor gezelligheid en cadeautjes! Maar ook als je geen Sinterklaas viert dan kan je nog in de Sint stemming komen met deze kijktips:

Sint (2010) – RTL7 om 22.05
De Sint in deze Nederhorror van Dick Maas (Amsterdamned) is geen kindervriend, maar een uit de dood herrezen bisschop genaamd St. Niklas (Huup Stapel). Samen met zijn zombie-achtige pieten moordt hij er op los. Frank (Egbert-Jan Weeber), verkleed als Sinterklaas, wordt vervolgens verdacht van moord. Samen met rechercheur Goert (Bert Luppes) gaat hij de strijd aan met Niklas.

Sint is een vermakelijke en sfeervolle Nederhorror die een leuke twist geeft aan het verhaal van onze bekende kindervriend.

Alles is Liefde (2007) – NPO3 om 20.00
In deze Nederlandse variant van Love Actually draait alles inderdaad om liefde, maar dan rond pakjesavond in plaats van rond de kerstdagen. De cast bestaat o.a. uit Carice van Houten, Thomas Acda, Daan Schuurmans, Valerio Zeno, Wendy van Dijk, Paul de Leeuw en Chantal Janzen.

Ik heb Alles is Liefde nog nooit gezien, maar misschien ga ik daar vanavond maar eens verandering in brengen!

Veel plezier vanavond!

Tags:

2 Comments

 1. Jacqueline

  5 december 2015 at 12:11

  Ik hou echt van Alles is Liefde! De leukste Nederlandse film wat mij betreft, dus die ga ik zeker kijken vanavond. En jij ook veel plezier toegewenst 😀

  1. Gwen

   6 december 2015 at 15:10

   Ik heb gisteren Alles is Liefde gekeken. Vond het ook een leuke film! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *