Films Films Films

Film1 kijktips voor augustus: Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, Blair Witch en meer

Het mag dan zomer zijn, maar terrasweer is het helaas niet altijd. Hier een aantal Film1 kijktips om de zomer mee door te komen:

Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children
Met: Eva Green, Samuel L. Jackson, Asa Butterfield
Door een mysterie dat deze wereld en onze tijd overstijgt, komt de Amerikaanse tiener Jake terecht in een geheim toevluchtsoord voor kinderen met bijzondere gaven: het tehuis van mejuffrouw Peregrine. Vlucht weg in dit wonderbaarlijk mooie sprookje van meesterverteller Tim Burton.

The Man from U.N.C.L.E.
Met: Henry Cavill, Armie Hammer, Alicia Vikander
Kun je nog stijlvoller zijn dan James Bond? CIA-agent Napoleon Solo bewijst van wel! Tijdens de swingende sixties gaat hij een verbond aan met zijn Russische rivaal om een mysterieuze organisatie te stoppen. Een komische spionagefilm van Guy ‘Snatched’ Ritchie, gebaseerd op de legendarische tv-serie.

The Purge: Election Year | RECENSIE
Met: Frank Grillo, Elizabeth Mitchell, Edwin Hodge
In dit derde deel van populaire en bloederige franchise kent Amerika nog altijd één nacht per jaar waarin alle misdaden zijn toegestaan. Tijdens een nieuwe Purge Night moet beveiliger Leo Barnes een presidentskandidate beschermen tegen het barbaarse ritueel dat zij juist wil afschaffen.

Blair Witch | RECENSIE
Met: James Allen McCune, Valorie Currie, Callie Hernandez
Meer dan vijftien jaar na het baanbrekende origineel, komt dit nieuwe bloedstollende vervolg op The Blair Witch Project. Student James trekt samen met een groep vrienden de behekste bossen in van Black Hill, Maryland om de mysterieuze verdwijning van zijn zus te onderzoeken. Hun onheilspellende tocht wordt angstaanjagender dan ze ooit hadden kunnen denken.

Ook te zien op Film1: 45 Years, Burnt, Everybody Wants Some!!, The Girl on the Train, Lars and the Real Girl, Love & Friendship, Me and Earl and the Dying Girl, Monster Trucks, No Escape, The Shallows, Star Trek Beyond en The Windmill Massacre.

Heb jij nog een Film1 kijktip?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

1 reactie

  1. “Miss Peregrine’s” vond ik verschrikkelijk en onlogisch, zelfs voor een fantasyverhaal. Blair Witch heb ik niet gezien. Zal waarschijnlijk bij lange na niet boven het origineel uit komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *