Jacqueline van Sweet Movies is vandaag jarig en dus geven we haar een cadeautje! Omdat ik weet dat zij ook graag naar Chris Evans kijkt, hier een lijstje met 5x Chris:

chrisevans-natm001

Not Another Teen Movie

1. Chris Evans breekt in 2001 door met zijn hoofdrol in de spoof Not Another Teen Movie waarin hij te zien is naast Chyler Leigh en Eric Christian Olsen. Audio commentaar feitje: Chris vertelt dat Eric de eerste persoon was die hij heeft ontmoet in Los Angeles. Later spelen de vrienden ook samen in de spannende actie/thriller Cellular.

chrisevans-cellular

Cellular

2. Wanneer Chris wordt gecast als Johnny Storm in Fantastic Four breekt hij pas echt door. Ondanks zijn groeiende populariteit, blijft Chris ook voor kleinere producties kiezen, zoals zijn rol als ‘Harvard Hottie’ in The Nanny Diaries wat zijn tweede samenwerking is met Scarlett Johansson na The Perfect Score. Later spelen ze natuurlijk samen in The Avengers en Captain America: The Winter Soldier.

chrisevans-scottpilgrim

Scott Pilgrim vs the World

3. Chris speelt één van zijn sterkste rollen tot nu toe in de uitstekende scifi/thriller Sunshine (2007) van Danny Boyle. Hoewel hij druk aan het werk blijft, lijkt zijn populariteit af te nemen wanneer hij in een aantal niet zo succesvolle films speelt, waaronder Street Kings met Keanu Reeves en The Losers met Idris Elba. Scott Pilgrim vs the World is ook geen groot box office succes, maar wel een heel leuke film waarin Chris één van de zeven evil exen van Ramona speelt.

chrisevans-whatsyournumber

What’s Your Number?

4. Marvel houdt van Chris Evans, want na zijn rol als Johnny Storm wordt hij gecast als Steve Rogers, ofwel Captain America. De Captain America films en The Avengers zijn een groot succes. Tussendoor speelt hij ondere andere in de komedie What’s Your Number? met Anna Faris en Snowpiercer van Joon-ho Bong wat uitstekende recensies krijgt. Daarnaast regisseert Chris zijn eerste film: Before We Go waarin hij de hoofdrol speelt naast Alice Eve.

chrisevans-bettywhite

Met Betty White bij The People’s Choice Awards

5. Chris is inmiddels een A-list ster en zijn populariteit blijft groeien dankzij charmante appearances, zoals bij The People’s Choice Awards eerder dit jaar toen hij spontaan Betty White naar het podium ging begeleiden. En ook de ‘Tonight Show Celebrity Photobomb‘ met Jimmy Fallon en Chris Pratt levert positieve press op. Chris zien we later dit jaar in Avengers: Age of Ultron wat hopelijk leidt tot een hoop gif-able momenten tijdens de press tour.

Happy birthday, Jacqueline!

Image credits: Shadow of Reflection, KissThemGoodbye.net, NowThis

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

6 reacties

 1. Deze verjaardag kan nu niet meer stuk! Het enige wat dit kan overtreffen is een cardboard cut out of the real deal, maar tot dan blijf ik dromen haha

  1. Misschien kan je een Captain America versie van Chris scoren op Dutch Comic Con!

  2. Leuk berichtje Gwen! 🙂
   Ik ben stiekem wel een beetje een fan van Evans, omdat het gewoon een echte actieheld is. Cellular vond ik ook erg leuk. Hebben jullie Pulse ook gezien? Leuke film!

   1. Thanks! 🙂

    Pulse? Bedoel je misschien Push? Die heb ik nog niet gezien. Pulse wel, maar daar zat hij niet in :p

 2. Laatst Snowpiercer van hem gezien; verrassend leuke film! Ik mag die Evans wel. Niet alleen als acteur maar ook als persoon. Als je eens kijkt wat ze voor die kinderen doen nav de weddenschap tussen hem en Chris Pratt. Het is goede publiciteit voor ze maar de kids zal het niets uitmaken en die hebben de dag van hun leven.

  1. Het is zeker goede publiciteit voor de Chrissen! Ik vind ze wel oprecht overkomen en op zich hebben ze de publiciteit niet nodig dus dan kan ik het alleen maar nog meer waarderen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *