Hallo, september! Wat gaat de tijd toch weer snel. Op zich vind ik het niet erg dat augustus voorbij is, want het was een moeizame maand voor mij. Misschien heb je wel gemerkt dat ik niet zoveel geblogd heb afgelopen maand en ook niet zo vaak langs mijn collega bloggers ben geweest om een reactie achter te laten. Ik had begin van de maand een zware griep te pakken en ook de nasleep duurde best lang. Hierdoor had ik weinig zin, energie en inspiratie om te bloggen of om überhaupt achter m’n laptop te gaan zitten. Inmiddels voel ik me weer beter en begin ik ook weer mijn blog ritme op te pakken. 😉

Verder was ik in augustus te vinden op Amsterdam Comic Con en heb ik inmiddels alle seizoenen van Gilmore Girls gerewatched (je moet toch wat als je ziek op de bank ligt).

Geplaatste recensies:
aug2016-best

Suicide Squad (2016)

aug2016-ookleuk

10 Cloverfield Lane (2016) | The Shallows (2016)

aug2016-teleurstellend

The Finest Hours (2016) | How to be Single (2016) | The Forest (2016)

Geplaatste artikelen:
Review overzicht van Netflix toevoegingen Chef, Fifty Shades of Grey en meer
Verslag van Amsterdam Comic Con 2016
Review: Scream – seizoen 2
De Tien: Beste acteurs “estafette race”
Maak ruimte in je boekenkast: funny ladies Kendrick, Faris en Behrs delen hun memoires
Netflix aanrader: Don’t Trust the B—- in Apartment 23
Netflix aanrader: Josie and the Pussycats (2001)

Elders in augustus 2016:
filmblogsnlVergeet niet Filmblogs.nl te bezoeken! Via Filmblogs.nl kunnen we op een overzichtelijke manier de nieuwste recensies en artikelen in blog- en vlogland in de gaten houden, maar je kan ook per blogger/vlogger zien wat ze allemaal gepost hebben de laatste tijd.

Happy reading & blogging/vlogging!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *