poster-lifehappensKim (Krysten Ritter) raakt zwanger nadat huisgenootje Deena (Kate Bosworth) de laatste condoom pikt. Terwijl Deena succes ervaart op professioneel vlak, heeft Kim moeite om te wennen aan moederschap. Wanneer ze de knappe Nicholas (Geoff Stults) ontmoet, doet ze alsof ze haar baby het zoontje van Deena is.

Beoordeling
Jaren voor haar succes als Jessica Jones schreef actrice Krysten Ritter samen met regisseuse Kat Coiro (A Case of You) het script voor de film Life Happens. Van mij mag de donkerharige beauty wel vaker een script pennen, want Life Happens is een frisse komedie over vriendschap, volwassen worden en verantwoordelijkheid nemen voor je fouten. Echt laugh out loud funny is de film niet, maar het zorgt zeker op de juiste momenten voor een (glim)lach.

Hoewel hoofdpersonages Kim en Deena vrij onsympathiek zijn, weet de film toch te vermaken. Ritter heeft voor zichzelf een uitdagende hoofdrol geschreven en zet haar Kim prima neer. Ik ben nooit zo onder de indruk geweest van Kate Bosworth, maar ze houdt zich hier goed staande naast Ritter. Geoff Stults speelt een degelijke rol als de love interest van Kim, maar bijrolletjes van Rachel Bilson, Justin Kirk en Jason Biggs stellen niet zoveel voor.

Conclusie
Life Happens is een frisse komedie met prima rollen van Krysten Ritter en Kate Bosworth.

rating-3halfstars


Life Happens staat op Netflix.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

1 reactie

  1. […] Jones’s Baby (2016) | Life Happens (2011) | The Visit […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *