TV, TV, TV

Netflix aanrader: Don’t Trust the B—- in Apartment 23

Netflix heeft weer een leuke sitcom toegevoegd aan zijn collectie: Don’t Trust the B—- in Apartment 23. De serie is misschien niet zo bekend in Nederland, maar zeker de moeite waard!

Waar gaat Don’t Trust the B—- in Apartment 23 over?
De naïeve June (Dreama Walker) verhuist voor haar dream job naar New York. Ze wordt de nieuwe roommate van de gestoorde party girl Chloe (Krysten Ritter), de bitch uit de titel van de serie. Ondanks het gedrag van Chloe, raken de twee meiden toch bevriend. Oh, en de beste vriend van Chloe is Dawson himself, James van der Beek, die een overdreven versie van zichzelf speelt!

Waarom een aanrader?
Krysten Ritter (aka Jessica Jones) speelt de perfecte roommate from hell en het is ook hilarisch om te zien hoe James van der Beek zichzelf op de hak neemt.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

1 reactie

  1. […] Maak ruimte in je boekenkast: funny ladies Kendrick, Faris en Behrs delen hun memoires • Netflix aanrader: Don’t Trust the B—- in Apartment 23 • Netflix aanrader: Josie and the Pussycats […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *