poster-theforestSara (Natalie Dormer) gaat in Japan op zoek naar haar vermiste tweelingzus Jess die voor het laatst gezien werd in Aokigahara, ook bekend als Suicide Forest.

Beoordeling
Hoe kan een horrorfilm over Aokigahara zo saai zijn? The Forest heeft een creepy en originele setting, maar weet hier helaas niet optimaal gebruik van te maken. De film wordt nergens echt eng en ondanks de originele setting weet The Forest nog steeds aan te voelen als een dertien in dozijn bovennatuurlijke horror. Gelukkig heeft de film wel een prima leading lady gevonden in Game of Thrones-actrice Natalie Dormer. Haar Sara maakt domme beslissingen, maar Dormer weet haar toch sympathiek neer te zetten. Taylor Kinney, bekend van Chicago Fire, speelt een aardige bijrol als journalist die met Sara het bos in gaat al is zijn rol niet goed uitgewerkt.

Conclusie
Er valt niet veel te zeggen over The Forest. Leuk voor Natalie Dormer fans, maar verder een saaie zit.

rating-2stars

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

6 reacties

  1. Ik zat nog te twijfelen of deze film wel de moeite waard zou zijn, maar bij deze weet ik genoeg 🙂

    1. Haha you’re welcome :p

  2. Ik heb de film een poosje geleden mogen zien en ik ben het met je eens. Dit is al te vaak gedaan om de kijker nog echt te kunnen verrassen. Dat gezegd hebbende vind ik wel dat de film iets enger is door het feit dat deze gedeeltelijk in het originele Aokigahara is opgenomen. Blijft toch een eng gebied. 😉

    1. Ik wist niet dat ze daar ook echt gefilmd hadden. Toch wel bijzonder, al was het maar gedeeltelijk.

  3. […] The Finest Hours (2016) | How to be Single (2016) | The Forest (2016) […]

  4. […] The Do-Over; Don’t Breathe; Everybody Wants Some!!; The Final Girls; The Finest Hours; The Forest; Freaks of Nature; The Fundamentals of Caring; The Girl on the Train; Holidays; How to be Single; […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *