Be Cool, Sodapop: overzicht van januari 2016

De eerste maand van 2016 is alweer voorbij! Gelukkig gaat het nu wel iets beter sinds mijn break up in december. Ik heb het vooral heel erg druk gehad in januari. Positief nieuws: ik heb een nieuwe woning gevonden! Het ging veel sneller dan ik had verwacht. Ik krijg alleen pas in april de sleutel, omdat ze nog druk bezig zijn met de bouw van het appartementencomplex waar mijn nieuwe woning in komt te zitten. Maar goed, ik hoef niet meer verder te zoeken naar een woning dus dat scheelt al een hoop stress! Verder ben ik gisteren begonnen aan een nieuwe baan. Ik ga nu meer uren werken en ik heb ook veel reistijd, waardoor ik wat minder tijd ga hebben voor mijn blog. Ik hoop binnenkort weer een nieuw ritme te vinden wat betreft updaten enzo.

Geplaatste recensies:

januari2016-best

The Final Girls (2015) | Thanks for Sharing (2012) | We Need to Talk About Kevin (2011)

januari2016-ookleuk

Vacation (2015) | The 5th Wave (2016) | Exam (2009)

januari2016-middelmatig

Oculus (2013) | Shutter (2008)

Elders in januari 2016 (in willekeurige volgorde):
• Hebben de Protagonisten hun recensies een nieuwe vorm gegeven.
• Deelde De Filmkijker zijn top 10 films met bommen.
• Gaf X-Files fan Paul van filmliefhebber.com zijn eerste indruk van de nieuwe afleveringen.
• Vond Jacqueline van Sweet Movies horrorfilm The Boy een aangename verrassing.
• Bekeek Riinyosa81 van Naar de Film Vampire Academy zodat wij het niet hoeven doen.
• Gaf Patricia van Mcurl ons carnavalskostuum tips voor filmliefhebbers.
• Was Meneer Vevie enthousiast over de Angie Tribeca pilot.
• Plaatste Jessica van Reviews & Roses een handig mini film recensies overzicht.
• Deelde Cinefille Daphne haar top 10 filmposters van 2015.

Heb je zelf een artikel die je volgende maand in dit rijtje zou willen zien staan? Laat het me dan weten!

Happy reading and blogging!

15 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *