De eerste maand van 2016 is alweer voorbij! Gelukkig gaat het nu wel iets beter sinds mijn break up in december. Ik heb het vooral heel erg druk gehad in januari. Positief nieuws: ik heb een nieuwe woning gevonden! Het ging veel sneller dan ik had verwacht. Ik krijg alleen pas in april de sleutel, omdat ze nog druk bezig zijn met de bouw van het appartementencomplex waar mijn nieuwe woning in komt te zitten. Maar goed, ik hoef niet meer verder te zoeken naar een woning dus dat scheelt al een hoop stress! Verder ben ik gisteren begonnen aan een nieuwe baan. Ik ga nu meer uren werken en ik heb ook veel reistijd, waardoor ik wat minder tijd ga hebben voor mijn blog. Ik hoop binnenkort weer een nieuw ritme te vinden wat betreft updaten enzo.

Geplaatste recensies:

januari2016-best

The Final Girls (2015) | Thanks for Sharing (2012) | We Need to Talk About Kevin (2011)

januari2016-ookleuk

Vacation (2015) | The 5th Wave (2016) | Exam (2009)

januari2016-middelmatig

Oculus (2013) | Shutter (2008)

Elders in januari 2016 (in willekeurige volgorde):
• Hebben de Protagonisten hun recensies een nieuwe vorm gegeven.
• Deelde De Filmkijker zijn top 10 films met bommen.
• Gaf X-Files fan Paul van filmliefhebber.com zijn eerste indruk van de nieuwe afleveringen.
• Vond Jacqueline van Sweet Movies horrorfilm The Boy een aangename verrassing.
• Bekeek Riinyosa81 van Naar de Film Vampire Academy zodat wij het niet hoeven doen.
• Gaf Patricia van Mcurl ons carnavalskostuum tips voor filmliefhebbers.
• Was Meneer Vevie enthousiast over de Angie Tribeca pilot.
• Plaatste Jessica van Reviews & Roses een handig mini film recensies overzicht.
• Deelde Cinefille Daphne haar top 10 filmposters van 2015.

Heb je zelf een artikel die je volgende maand in dit rijtje zou willen zien staan? Laat het me dan weten!

Happy reading and blogging!

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

15 Reacties

 1. Leuk om te lezen dat het beter met je gaat en dat je een nieuwe woning hebt gevonden! Gefeliciteerd! En bedankt voor het linkje 😉

  1. Thanks! En no problem 🙂

 2. Wat goed om te horen dat je een nieuw plekje hebt gevonden :). Gefeliciteerd en ook met je nieuwe baan! Ik ben altijd gek op jouw maandoverzichten, want er staan een aantal leuke artikelen in die ik zelf ook nog niet heb gelezen. En uiteraard heel erg bedankt voor de link!

  1. Leuk om te horen, dankjewel! 🙂 En graag gedaan natuurlijk!

 3. Idd goed om te horen dat het weer beter gaat; het is pas in april, maar alvast veel plezier in je nieuwe woning! En spannend een nieuwe baan. Je hebt iig mooie vooruitzichten en dingen die je bezig houden, dus 2016 begint iig goed! Muchos gracias voor de link =D

  1. Thanks! Ik heb al nieuwe woning voorpret met het kiezen van nieuwe meubels 😀

   Graag gedaan!

 4. Thanks voor de link! En het klinkt als een frisse, nieuwe start..goed om te horen. Meer reistijd is wel minder, kan je dat niet met het openbaar vervoer doen? Dat zou je meer tijd geven om films te kijken en te bloggen 😉

  1. You’re welcome!

   Ik zit 3 uur per dag in het ov dus eigenlijk genoeg tijd om te bloggen. Merk alleen dat ik ’s ochtends nog niet wakker genoeg ben en na mijn werk ben ik moe. Hopelijk trekt dat wel bij als ik gewend ben aan mijn nieuwe ritme. Misschien moet ik een tablet kopen dan kan ik iig een film kijken idd.

   1. Inderdaad gewoon een tablet aanschaffen, gebruik dat zelf ook in de trein en dan krijg je veel gedaan hoor 🙂

 5. Gefeliciteerd met je nieuwe baan en woning. Super om zo het jaar te beginnen. En uiteraard bedankt voor de link.

  1. Bedankt en graag gedaan. 🙂

 6. Wat fijn om te lezen dat het zoveel beter met je gaat en dat je een huisje en baan hebt gevonden! 🙂

  En bedankt weer voor je linkje 🙂

  1. Ben ook blij dat ik weer eens wat positiefs kan delen. 🙂

   Graag gedaan! 🙂

 7. Gefeliciteerd! Een nieuwe start, moet fijn voelen. Spannend ook, lijkt me! Bedankt voor het linkje ook! (:

  1. Thanks! Ja, het is erg spannend allemaal! 🙂

   Graag gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *