Horrorfilm Ouija: Origin of Evil met Elizabeth Reaser in de hoofdrol is vanaf 22 maart verkrijgbaar op DVD en Blu-ray! In samenwerking met Triple P Entertainment en Universal Pictures mag Be Cool, Sodapop een Blu-ray examplaar van Ouija: Origin of Evil weggeven. Wil jij kans maken op een Blu-ray van deze spannende film? Beantwoord hieronder de volgende vraag:

Van welke film franchise is Ouija: Origin of Evil-actrice Elizabeth Reaser vooral bekend?

Over Ouija: Origin of Evil
Het was nooit alleen maar een spelletje. Ouija: Origin of Evil sleurt kijkers mee in de wereld van het bovennatuurlijke bordspel.

In het Los Angeles van 1967 lichten een moeder (Elizabeth Reaser) en haar twee dochters mensen op met séances. Wanneer ze een nieuw trucje toevoegen aan hun repertoire halen ze per ongeluk een echte kwaadaardige geest in huis. Als de jongste dochter bezeten raakt door deze genadeloze geest, moet de familie ondenkbare angsten overwinnen om haar te redden en om de geest die haar in bezit heeft uit te drijven.

Maak kans op een Blu-ray van Ouija: Origin of Evil
Vul het onderstaande formulier volledig in om kans te maken op een Blu-ray exemplaar van Ouija: Origin of Evil! Tot en met woensdag 29 maart 2017 je deelnemen aan de wedstrijd. De winnaar ontvangt na 29 maart bericht per mail. Succes!

Met dank aan Triple P Entertainment en Universal Pictures voor het beschikbaar stellen van een Blu-ray exemplaar!

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *