Be Cool, Sodapop: overzicht van april 2016

April was een vrij rustige maand hier in Be Cool, Sodapop-land, maar voor mij was april echt verschrikkelijk druk! Ik ben inmiddels verhuisd (thank goodness!) en herinner mij er de volgende keer aan om meer dan 2 dagen vrij te nemen van werk als ik weer ga verhuizen. Gelukkig heb ik volgende week een korte werkweek dankzij Hemelvaart en een extra vrije dag. Dan heb ik wat meer tijd en rust om mijn spullen uit te pakken en dan ga ik ook naar Captain America: Civil War. Yay!

Hieronder een paar foto’s van mijn nieuwe woning. Zoals je kan zien mijn Funko pops! al uitgepakt. Het is belangrijk om prioriteiten te stellen in het leven. 😉 Ik ben ook blij met mijn nieuwe bank, want die zit heerlijk! En aan mijn keukeneiland werk ik aan de site. Ik moet nog wel mijn geframede Audrey Hepburn poster ophangen.

huis(negeer de crappy foto kwaliteit 😉 )

Geplaatste recensies:
april-bestof

Before We Go (2014) | No Good Deed (2014)

april-matig

Knock Knock (2015) | Band of Robbers (2015) | Session 9 (2001)

Geplaatste artikelen:
BrainDead trailer: nieuwe serie met Mary Elizabeth Winstead
7 levenslessen van Clueless (1995)
Cool credits: Machete (2010)
Scream: seizoen 2 teaser trailers
Say no more, mon amour: Happy Rex Manning Day!
Tom Savini naar Bats, Bones & Dice; Jodi Lyn O’Keefe naar Amsterdam Comic Con
The Walking Dead: wie is er volgens jou dood door Negan?

Elders in april 2016 (in willekeurige volgorde):
• Was Jessica van Reviews & Roses niet erg enthousiast over The Last Five Years met Anna Kendrick.
• Bekeek Meneer Vevie de serie 11.22.63 en noemt het een serie die je niet mag missen.
• Ging Filmliefhebber Paul in gesprek met Tom Hanks over Bridge of Spies.
• Deelde Riinyosa81 van Naar de Film zijn top 10 van 1984.
• Pakte De Filmkijker zijn ‘Verdwenen bioscopen van Rotterdam’ project weer op.
• Beschreef Patricia van Mcurl waarom ze klaar is met filmtrailers.
• En beschreef Wilco Born juist waarom hij wel filmtrailers kijkt.
• Schreef Cinefille Daphne een interessant artikel over Hollywoods sterrensysteem.
• Plaatsten de Protagonisten hun top 10 Spaanstalige films.
• Kreeg Filmportaal.nl een nieuwe look.
• Plaatste Joachim van Fresh Bananaz een lijstje met de beste stonerfilms.
• En vond Jacqueline van Sweet Movies de serie Dead Like Me een Netflix aanrader!

Happy reading en blogging!

16 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *