Films Films Films

Tom Savini naar Bats, Bones & Dice; Jodi Lyn O’Keefe naar Amsterdam Comic Con

Dutch Comic Con is nog maar net achter de rug, maar ik kijk alweer uit naar de volgende conventies! Want er komen toch een aantal leuke gasten naar Nederland voor Amsterdam Comic Con en Bats, Bones & Dice! Robert Englund, Sean Astin en Julie Benz behoren tot de reeds aangekondigde gasten van Amsterdam Comic Con, maar er zijn nog meer namen aangekondigd de afgelopen weken:

Tom Savini – Bats, Bones & Dice
tomsaviniHorror icoon en special make-up effects goeroe Tom Savini komt naar Nederland voor Bats, Bones & Dice. Zijn special make-up effects heb je kunnen zien in horror klassiekers als Dawn of the Dead, Day of the Dead, Creepshow, The Burning en Friday the 13th. Als acteur kennen we hem als Sex Machine in From Dusk Till Dawn. Ook speelde hij in Planet Terror, Machete en The Perks of Being a Wallflower.

Tom Savini is beide dagen aanwezig op Bats, Bones & Dice.

Jodi Lyn O’Keefe – Amsterdam Comic Con
jodiylynokeefeHoewel ze vooral bekend is van haar bitchy rollen in Prison Break en She’s All That, maakte Jodi Lyn O’Keefe haar filmdebuut als de lieve Sarah in Halloween: H20 met Jamie Lee Curtis. Ook speelde ze rollen in Nash Bridges, Hit the Floor en The Vampire Diaries.

Jodi Lyn O’Keefe is beide dagen aanwezig op Amsterdam Comic Con.

Natalie Tena – Amsterdam Comic Con
gameofthrones-oshaHarry Potter en Game of Thrones fans zullen blij zijn met de aanwezigheid van Natalie Tena op Amsterdam Comic Con. De Britse actrice speelde Nymphadora Tonks in de Harry Potter films en is te zien als Osha in de HBO-hit Game of Thrones. Ook was ze te zien in de films About a Boy en Bel Ami.

Natalie Tena is beide dagen aanwezig op Amsterdam Comic Con.

Lisa Wilcox – Amsterdam Comic Con
anoes-aliceElm Street fans opgelet! Naast Robert Englund zal nog een Elm Street-ster aanwezig zijn in Amsterdam, namelijk Lisa Wilcox, beter bekend als Alice van A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master en A Nightmare on Elm Street 5: The Dream Child.

Lisa Wilcox is beide dagen aanwezig op Amsterdam Comic Con.

Meer info:
Amsterdam Comic Con – 27/28 augustus 2016 in de RAI, Amsterdam
Bats, Bones & Dice – 29/30 oktober 2016 in de Jaarbeurs, Utrecht

Ga jij naar Amsterdam Comic Con en/of Bats, Bones & Dice?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

3 reacties

 1. Als ik naar Amsterdam Comic Con zou gaan dan zou ik vooral voor de acteurs afreizen naar de hoofdstad maar ik vind het jammer dat ik de meeste bekende namen als eerder heb ontmoet op andere conventies.

  Robert Englund, Ray Park, Michael Biehn, Carl Weathers en Kenny Baker heb ik allemaal al een keer eerder gezien maar aan de andere kant vind ik Julie Benz, Lance Henriksen en Sean Astin zeker geen verkeerde gasten.

  Ben ook heel benieuwd naar de verdere lineup van Bats, Bones & Dice. Aangezien mijn vrouw ook een grote horrorliefhebber is zal ik haar hier eerder mee heen kunnen slepen vermoed ik zo.

  1. Jammer dat je de meeste bekende namen al eerder hebt ontmoet (al vind ik het wel cool hoor dat je Robert Englund al hebt ontmoet!). Dat maakt zo’n con dan wel minder speciaal.

   Ik ben ook erg benieuwd naar de lineup van BB&D. Aangezien het georganiseerd wordt door dezelfde mensen achter Dutch Comic Con verwacht ik er niet veel van, maar ik vind het al heel wat dat ze Tom Savini hebben kunnen strikken.

   Ben benieuwd of je je vrouw mee krijgt!

 2. […] Scream: seizoen 2 teaser trailers • Say no more, mon amour: Happy Rex Manning Day! • Tom Savini naar Bats, Bones & Dice; Jodi Lyn O’Keefe naar Amsterdam Comic Con • The Walking Dead: wie is er volgens jou dood door […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *