poster-nogooddeedEen ontsnapte gevangene (Idris Elba) weet zich met zijn charmes het huis in te praten van Terry (Taraji P. Henson), een vrouw die alleen thuis is met haar 2 jonge kinderen. Wanneer ze zijn ware aard ontdekt, moet ze vecht voor haar leven en die van haar kinderen.

Beoordeling
Ik had zin in een redelijk korte film waarbij ik niet veel hoef na te denken en toen kwam ik uit op thriller No Good Deed. De film deed me denken aan The Boy Next Door, beide films hebben zo’n jaren ’90 thriller vibe en dat vind ik niet per se een slecht iets. Ik heb me prima vermaakt met No Good Deed, ook al is de film vrij voorspelbaar. De cast weet de film naar een iets hoger niveau te tillen. Idris Elba is heerlijk op dreef als de charmante psycho die goed weet in te spelen op de kwetsbaarheden van Terry. Empire-actrice Taraji P. Henson houdt zich prima staande naast Elba. Ze weet goed de kwetsbare en sterke kanten van Terry te spelen. Leslie Bibb heeft – helaas – een tenenkrommende bijrol als beste vriendin van Terry. Haar personage is echt zwaar irritant en opdringerig. Arme Bibb verdient beter dan dit.

Conclusie
No Good Deed is op geen enkel vlak origineel, maar Idris Elba en Taraji P. Henson weten er een vermakelijke thriller van te maken.

rating-3stars

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

3 reacties

  1. Heb deze niet gezien, maar met deze acteurs lijkt hij me wel aardig om te kijken ook al mist hij misschien originaliteit 🙂

    1. Ja, de film is zeker een keer het bekijken waard. 🙂

  2. Leuke cast: vooral Elba kam ik wel waarderen. Misschien toch maar eens proberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *