TV, TV, TV

The Walking Dead: wie is er volgens jou dood door Negan?

Een tijdje geleden speculeerde ik al wie er een “date” zou krijgen met Lucille, de honkbalknuppel met prikkeldraad van Negan. Ik dacht toen aan Morgan, Abraham, Maggie of Daryl en hoopte dat het niet Glenn zou zijn. Afgelopen maandag zagen we dat Morgan zich niet op zijn knietjes bevindt in het gezelschap van Negan en de Saviors, maar zijn eigen avontuur beleeft met Carol. Abraham, Maggie en Daryl bevinden zich wel in de line up of doom van Negan samen met Rick, Carl, Michonne, Glenn, Sasha, Rosita, Aaron en Eugene.

twd616-002Ik heb de afgelopen dagen zitten nadenken over deze verschrikkelijke cliffhanger en ik denk dat Abraham de ongelukkige winnaar is van de date met Lucille. Tijdens de line up of doom zat Abraham rechtop. Hij stelde zich niet onderdanig op en ik kan me voorstellen dat Negan dat niet leuk vindt, want macht lijkt belangrijk voor hem te zijn. Nadat Negan zijn eerste klap had uitgedeeld met Lucille, kwam het slachtoffer weer overeind en Negan zei vervolgens: “taking it like a champ.” Abraham is groot en sterk. Hij lijkt de enige te zijn die nog overeind zou kunnen krabbelen na zo’n klap. Ik wil Rick, Glenn en Daryl niet onderschatten, maar Rick was tijdens de line up een wrak. Glenn ook. En Daryl was lekker aan het bloeden door zijn schotwond. Ik zie de heren onder deze omstandigheden niet overeind krabbelen. Michonne is op zich ook sterk, maar ik denk toch niet dat het slachtoffer een vrouw is. Carl zie ik voorlopig ook niet doodgaan en als het Aaron of Eugene wordt, dan mist de scène de impact die de dood van Glenn had in de comic.

Nu weet je wat ik denk, maar ik ben ook zeer benieuwd naar jouw mening! Wie is volgens jou het ongelukkige slachtoffer van Negan? Breng je stem uit en/of laat een reactie achter.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. […] zijn geliefde knuppel Lucille. Terwijl ik nog steeds hoop dat het slachtoffer niet Glenn is en de meeste mensen het met mij eens zijn dat het wel eens Abraham zou kunnen zijn, moet ik toegeven dat ik voor het eerst eigenlijk niet meer zo uitkijk naar een nieuw seizoen van […]

  2. […] is werkelijkheid geworden: Glenn is dood. Zoals ik in april jl. al schreef in mijn artikel ‘Wie is er volgens jou dood door Negan‘ had ik het vermoeden dat Abraham het slachtoffer van Negan zou worden. Hoewel ik het wel […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *