poster EXmasWorkaholic Graham (Robbie Amell) was niet van plan zijn familie te bezoeken met kerst. Wanneer hij onverwachts bij zijn ouders op de stoep staat, ontdekt hij dat zijn ex-verloofde Ali (Leighton Meester) kerst viert bij zijn familie.

Beoordeling
Kerstfilms in overvloed op alle streaming services. EXmas op Prime Video trok mijn aandacht door de aanwezigheid van Gossip Girl-ster Leighton Meester. Ze is een charmante actrice en een uitstekende lead in een kerstfilm als deze. Haar personage Ali heeft zeker ook trekjes van haar iconische Gossip Girl karakter Blair Waldorf, maar is lang niet zo kwaadaardig. Meester is prima gepaard met Robbie Amell die we nog kennen van The DUFF en The Babysitter films. Samen maken ze een leuk stel om naar te kijken. Het concept van EXmas is vrij origineel vergeleken met de vele kerstfilms die er zijn; iemand die nog kerst viert met zijn of haar ex-schoonfamilie. Natuurlijk bewandelt het wel de bekende paden van een romcom en zal het je niet verrassen hoe deze film gaat eindigen. Maar dat mag de pret zeker niet bederven.

Conclusie
EXmas is een vermakelijke kerstfilm, met name door de charmes van Leighton Meester en Robbie Amell.

3 sterren

EXmas is te bekijken via:

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *