Cole (Judah Lewis) besluit om stiekem een keer wakker te blijven om te zien wat zijn knappe babysitter Bee (Samara Weaving) uitvoert wanneer ze denkt dat hij slaapt. Hij ontdekt dat Bee een moordlustige kant heeft.

Beoordeling
Regisseur McG gaf ons ooit de Charlie’s Angels films met Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu in de hoofdrollen. De speelse toon van die films is terug te vinden in zijn nieuwste film, de Netflix original The Babysitter. De film zou eigenlijk een bioscoop release krijgen totdat Netflix de distributie rechten kocht. Wat mij betreft een goede aankoop, want deze horror komedie is erg vermakelijk. Het is eerder grappig dan eng, al vloeit er genoeg bloed voor de gore fans.

De vrij onbekende Samara Weaving is goed gecast als de charmante Bee, de leukste babysitter die je je kan bedenken totdat je erachter komt dat ze je bloed nodig heeft voor een deal met de duivel en iemand anders heeft vermoord. Bekende gezichten nemen deel aan het duivelse ritueel van Bee. Zo zien we Bella Thorne en Robbie Amell van The DUFF en Pitch Perfect-actrice Hana Mae Lee in leuke bijrollen. Judah Lewis speelt prima als onze angstige held. Leslie Bibb en Ken Marino hebben kleine rollen als zijn ouders.

Conclusie
The Babysitter is een vermakelijke horror komedie met een sprankelende Samara Weaving in de hoofdrol.

Tags: , , , , , ,

4 Comments

 1. Nostra

  10 november 2017 at 11:19

  Paul raadde me deze aan, dus zal deze binnenkort even een kans geven. In combinatie met humor kan ik meestal wel genieten…

  1. Gwen

   13 november 2017 at 19:40

   Ja, ik denk dat je het wel leuk gaat vinden. 🙂

 2. Paul

  14 november 2017 at 08:16

  Leuke film! Ik kan niet anders zeggen… Ik hoop ook echt dat er een deel 2 komt.

  1. Gwen

   15 november 2017 at 19:47

   Ja, zou leuk zijn! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *