Oktober was een zware blog maand door 31 dagen horror, maar hey, het is gelukt! Ik heb elke dag een horrorfilm tip geplaatst. Ik had me beter moeten voorbereiden en de artikelen eerder moeten schrijven. Weer wat geleerd! Maaruh, ik denk niet dat er in 2017 nog een editie komt tenzij ik nu al begin met voorbereiden. 😉 Verder gaat het goed, ook met daten! Al viel de dood van een personage uit The Walking Dead me wel heel zwaar nu ik er weer aan denk. *huil*

Geplaatste recensies:

okt2016-best

Don’t Breathe (2016)

okt2016-ookleuk

Upside Down (2012) | The Girl on the Train (2016) | The Windmill Massacre (2016) | I Am the Pretty Thing That Lives in the House (2016)

okt2016-worst

Bone Tomahawk (2015)

Geplaatste artikelen:
31 dagen horror
Bedankt Negan, ik ben klaar met The Walking Dead
Scream Halloween special + seizoen 3
Dutch X-mas Con 17 en 18 december in de Jaarbeurs

Elders in oktober 2016:

filmblogsnlVergeet niet Filmblogs.nl te bezoeken! Via Filmblogs.nl kunnen we op een overzichtelijke manier de nieuwste recensies en artikelen in blog- en vlogland in de gaten houden, maar je kan ook per blogger/vlogger zien wat ze allemaal gepost hebben de laatste tijd.

Happy reading & blogging/vlogging!

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

4 reacties

  1. Leuk dat je een hele maand geblogd hebt. Ook gaaf hoe je dit overzicht hebt gemaakt met die plaatsjes: aantrekkelijk!

  2. Goed om te lezen dat het goed met je gaat Gwen! En de horrortips waren meer dan welkom!

  3. Leuk om te horen! Thanks! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *