Wat doe ik mezelf aan? Ik was helemaal niet zo blij met seizoen 2 van Scream en toch kijk ik uit naar de Scream Halloween special. En ook naar het derde seizoen dat afgelopen week aangekondigd werd. Ik weet dat dit alleen maar tot teleurstelling en frustratie gaat leiden, maar toch kan ik deze serie niet loslaten.

De Scream Halloween special is op 18 oktober in Amerika te zien en ik hoop dat Netflix niet te lang wacht om de aflevering in Nederland beschikbaar te maken. In deze special gaat Noah onderzoek doen voor zijn nieuwe boek op Shallow Grove Island en hij neemt zijn vrienden mee, maar zoals je kan verwachten gaat dit niet goed aflopen.

Er is nog weinig bekend over het derde seizoen, alleen dat het uit 6 afleveringen zal bestaan. Hopelijk betekent dat minder filler afleveringen!

Ga jij de Scream Halloween special kijken?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *