Netflix filmtips: Hush, Imagine Me & You en meer!

Dit had een artikel moeten worden over MyPrime kijktips, maar Ziggo On Demand liet me weer eens in de steek. Hier dan maar een lijstje met Netflix aanraders die recent op de streamingsdienst zijn verschenen:

1. 4th Man Out (2015)
Met: Evan Todd, Parker Young, Chord Overstreet
Gisteren verscheen nog een recensie van 4th Man Out op deze site, maar het is zeker nog een keer de moeite waard om deze feel good movie onder de aandacht te brengen. Wanneer Adam (Evan Todd) uit de kast komt, weten zijn vrienden niet goed hoe ze hier mee om moeten gaan. Wat volgt is een fijne film over vriendschap en acceptatie.

2. Hush (2016)
Met: Kate Siegel, John Gallagher Jr. Michael Trucco
Hush is een spannende home invasion thriller met een twist: hoofdpersoon Maddie (Kate Siegel) is doof en kan dus niet horen wanneer de killer aan komt sluipen. Dit zorgt voor een aantal spannende momenten! Lees ook mijn volledige recensie van Hush voor meer info.

3. It’s a Boy Girl Thing (2006)
Met: Kevin Zegers, Samaire Armstrong, Brooke D’Orsay
Ik ben gek op teen movies en body switch komedie It’s a Boy Girl Thing behoort stiekem ook tot mijn favorieten. Good girl Nell (Samaire Armstrong) en onbeschofte atleet Woody (Kevin Zegers) zijn buren en elkaars tegenpolen. Tijdens een museumbezoek krijgen de twee ruzie voor een oud beeld en de volgende ochtend worden ze wakker in elkaars lichaam. Samaire en Kevin zijn erg leuk in hun rollen!

4. Remember the Titans (2000)
Met: Denzel Washington, Will Patton, Ryan Gosling
Hier nog een feel good movie (deels) over vriendschap en acceptatie maar dan in de vorm van een sportfilm. Denzel Washington speelt de coach van een high school football team bestaande uit leerlingen van een zwarte en blanke school in een tijd dat dit nog niet geaccepteerd was. De jonge cast bestaat uit een hoop bekende gezichten waaronder Ryan Gosling, Donald Faison, Kate Bosworth, Wood Harris, Ethan Suplee, Kip Pardue en Hayden Panetierre.

5. Imagine Me & You (2015)
Met: Piper Perabo, Lena Headey, Matthew Goode
Zin in een leuke romcom met een twist? Rachel (Piper Perabo) trouwt met de knappe Heck (Matthew Goode), maar krijgt gevoelens voor bloemiste Luce (Lena Headey) waardoor ze gaat twijfelen aan haar huwelijk. Piper en Lena hebben goede chemistry samen en Matthew Goode is altijd leuk om naar te kijken.. nou ja, vind ik dan. šŸ˜‰

Heb jij nog een Netflix filmtip?

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *