poster-4thmanoutAdam (Evan Todd) is werkzaam als automonteur in een kleine stad. Hij houdt van pokeren, sport kijken en omgaan met zijn beste vrienden Chris (Parker Young), Nick (Chord Overstreet) en Ortu (Jon Gabrus). Op een dag besluit hij zijn vrienden de waarheid te vertellen: hij houdt van mannen. Wat volgt is een verhaal over vriendschap en acceptatie.

Beoordeling
4th Man Out staat op Netflix en trok mijn aandacht door de aanwezigheid van Chord Overstreet, beter bekend als Sam van de serie Glee. Hoewel ik lage verwachtingen had toen ik de film ging kijken, heeft 4th Man Out me positief verrast door het hoge feel good gehalte en het goede acteerwerk. Er wordt op een sensitieve manier omgegaan met de coming out van Adam. De vrienden weten niet goed hoe ze zich moeten gedragen, maar doen hun best. Dit voelt natuurlijk aan net als de worsteling van Adam zelf om steeds verder uit de kast te komen, zoals naar zijn ouders toe en op het werk.

De focus ligt vooral op de vriendschap tussen Adam en Chris. Dankzij het frisse script en de fijne acteerprestaties van Evan Todd en Parker Young voelt het nooit alsof we naar stereotypes aan het kijken zijn, maar naar echte mensen. De rollen van Chord Overstreet en Jon Gabrus zijn helaas minder goed uitgewerkt. Zij zorgen vooral voor de comic relief.

Conclusie
4th Man Out is een fijne feel good movie over vriendschap en acceptatie.

rating-4stars

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

7 reacties

 1. […] 4th Man Out (2015) Met: Evan Todd, Parker Young, Chord Overstreet Gisteren verscheen nog een recensie van 4th Man Out op deze site, maar het is zeker nog een keer de moeite waard om deze feel good movie onder de […]

 2. Ik was in Glee niet zo’n fan van Chord Overstreet, maar ben benieuwd hoe hij het in een film doet 🙂

  1. Hij heeft niet zo’n grote rol, maar als je hem in Glee niet leuk vond dan ga je hem in 4th Man Out ook niet leuk vinden. 😉

   Sam was wel één van mijn favoriete personages dus ik vond het wel leuk om Chord te zien in deze film.

 3. Mooie score voor een film waar ik aanvankelijk ook helemaal niets van zou verwachten. Ga deze ook wel toevoegen aan mijn watchlist.

  1. Ik verwacht dat jij het een lagere score gaat geven, net als bij Hush. 😉

 4. […] die ik heb gezien (sommige films zijn uit 2015, maar kregen hier pas in 2016 een release): 4th Man Out; The 5th Wave; 10 Cloverfield Lane; Already Tomorrow in Hong Kong; Barely Lethal; Batman v […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *