Gisteren was de film Chloe op de televisie met Amanda Seyfried in de titelrol. Chloe is een prachtige call girl die door Catherine (Julianne Moore) wordt ingehuurd om te kijken of haar man (Liam Neeson) zo’n jonge vrouw kan weerstaan. Catherine vermoedt namelijk dat hij al eerder vreemd is gegaan met één van zijn studenten.

Seyfried laat met haar rol zien wat een sterke actrice ze eigenlijk is. De meeste mensen kennen haar als de domme Karen in Mean Girls of jonge bruid Sophie in Mamma Mia. Maar Seyfried is veelzijdig en kan veel meer dan komedie. Hoewel Chloe niet altijd even sympathiek is in de film, kan je als kijker wel sympathie voor haar opbrengen. De blikken in haar ogen zeggen vaak al genoeg.

Jammer dat het einde van de film de rest van de film onderuit haalt. Ik had wel iets meer verwacht van regisseur Atom Egoyan dan een standaard Hollywood einde. Maar Amanda Seyfried, die is fantastisch.

Image credit: x

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *