Ik ga een week op vakantie, maar ik heb de afgelopen dagen vooruit gewerkt. Er zullen de komende week dus nog steeds nieuwe reviews en artikelen verschijnen op de site, waaronder een recensie van tienerkomedie The DUFF met Mae Whitman en Ken Jeong en we staan stil bij de anniversary van de Cameron Crowe film Almost Famous, die inmiddels 15 jaar oud is.

Jacqueline van Sweet Movies heeft voor haar vakantie een artikel geschreven over leuke Nederlandse filmblogs dus ik raad je aan om het artikel te lezen als nog op zoek bent naar een andere blog om te lezen in de tussentijd.

sweetmovies

Tot volgende week!

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

10 Reacties

  1. Ik wens je een hele fijne vakantie toe!

  2. Fijne vakantie Gwen. Toevallig nog plek over in je koffer? Ik weeg niet zo veel 😉

    1. Dank! Ik heb trouwens net mijn koffer gewogen en als je 10 kg weegt dan pas je er nog net bij! 😉

  3. Fijne vakantie en natuurlijk bedankt voor de shoutout! Ik ben nu al benieuwd naar je recensie van The Duff 🙂

    1. Graag gedaan en thanks! Ik was blij dat jij zo’n post had gemaakt :p

  4. Gruwelijk te laat dus ik hoop dat je van je vakantie aan het genieten bent. En ik kijk uit naar de special omtrent Almost Famous.

    1. Toch bedankt! 🙂 Ik had niet zoveel tijd voor mijn vakantie om meer over Almost Famous te schrijven helaas. Eigenlijk wilde ik de film nog een keer kijken, maar ik kwam er niet aan toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *