poster-sharknado2Fin (Ian Ziering, Beverly Hills 90210) en April (Tara Reid, American Pie) zijn onderweg naar New York wanneer de stad wordt getroffen door een sharknado. Gezien hun eerdere ervaring met een sharknado zijn zij de enigen die New York kunnen redden.

Beoordeling
Sharknado was vorig jaar een onverwacht groot succes voor Syfy dus het is niet echt verrassend dat ze snel een sequel hebben gemaakt. Sharknado was geen goede film (duh!), maar wel vermakelijk. The Second One is ook geen goede film (duh!!), maar wel heel vermakelijk! De special effects zijn nog steeds wel crappy, maar de film als geheel ziet er beter uit. Ze hebben een leuke cast weten te verzamelen, want naast Ziering en Reid zien we nu ook Vivica A. Fox (Kill Bill), Kari Wuhrer (Eight Legged Freaks) en Sugar Ray zanger Mark McGrath. Daarnaast zit de film vol cameo’s van onder andere Wil Wheaton, Kelly Osbourne en de crew van de Today Show.

Sharknado 2 is natuurlijk een belachelijke film en dat weten de makers ook. De film neemt zichzelf niet serieus en dat maakt het ook weer leuk. En Ian Ziering doet het prima als held. Ik kan deze film veel beter waarderen dan een film als Godzilla wat een groter budget heeft en betere acteurs, maar gewoon slecht is zonder vermakelijk te zijn.

rating-2halfstars

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

1 reactie

  1. […] geen uitzondering. De eerste Sharknado werd een onverwacht groot succes, waardoor er een jaar later Sharknado 2: The Second One volgde. Zelf vind ik Sharknado 2 het beste deel tot nu toe. Het tweede deel nam zichzelf minder […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *