poster-hobbit3The Hobbit: The Battle of the Five Armies
Met: Martin Freeman, Evangeline Lilly, Luke Evans
Regisseur: Peter Jackson
Het laatste deel van The Hobbit trilogie draait nu in de bioscoop. Na het heroveren van hun thuisland op de draak Smaug, heeft het gezelschap ongewild een dodelijke kracht op de wereld losgelaten. Smaug richt nu zijn vurige wraak op de weerloze mannen, vrouwen en kinderen van Meerstad. Gedreven door de obsessie zijn schat te heroveren, is Thorin bereid vriendschap en eer op te offeren en dwingt hij Bilbo tot een haast onmogelijk en gevaarlijk besluit.
poster-twonightstandTwo Night Stand
Met: Miles Teller, Analeigh Tipton, Jessica Szohr
Regisseur: Max Nichols
Twee van de hotste jonge talenten in Hollywood, Miles Teller en Analeigh Tipton, spelen de hoofdrollen in de romantische komedie Two Night Stand. Na een one night stand met Alec (Teller) wil Megan (Tipton) er tussenuit knijpen wanneer blijkt dat het appartement van Alec is ingesneeuwd. En ineens duurt de one night stand veel langer dan verwacht en leren de twee elkaar beter kennen.

Ook nieuw in de bioscoop: Timothy Spall in Mr. Turner.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *