Verpleegster Amy (Jessica Chastain) raakt bevriend met haar nieuwe collega Charlie (Eddie Redmayne). Wanneer patiënten onverwachts onder vreemde omstandigheden overlijden, begint Amy te vermoeden dat Charlie verantwoordelijk is.

Beoordeling
The Good Nurse volgt het waargebeurde verhaal van Charles Cullen, een seriemoordenaar die ervan wordt verdacht honderden mensen te hebben vermoord tijdens zijn werk als verpleger. Een interessant gegeven voor een film. Ondanks dat is The Good Nurse vrij saai. Er ontbreekt spanning, diepgang en het geheel ziet er sober uit. Ik vermoed dat Netflix en regisseur Tobias Lindholm een drama film dachten te maken die het goed zou doen bij de belangrijke filmprijzen als de Oscars. Daar is The Good Nurse te nietszeggend voor. Het enige wat de film nog een beetje redt is het acteerwerk van Jessica Chastain (The Eyes of Tammy Faye) en Eddie Redmayne (The Theory of Everything).

Conclusie
The Good Nurse moet het hebben van het acteerwerk van Eddie Redmayne en Jessica Chastain.


Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *