Ghostbusters trailer: Who you gonna call?

Zo’n anderhalf jaar geleden kondigde The Heat en Bridesmaids-regisseur Paul Feig aan dat hij een vrouwelijke versie van Ghostbusters ging maken. Hij trommelde Melissa McCarthy en drie Saturday Night Live-komieken (Kristen Wiig, Kate McKinnon en Leslie Jones) op voor de hoofdrollen en Chris Hemsworth voor de eye candy. En nu is hier de trailer voor de nieuwe Ghostbusters!

Mijn reactie: meh. Ik werd er niet echt enthousiast van. Het was leuk om Slimer te zien en… dat was het zo’n beetje. De humor sprak me niet aan, maar ik heb eigenlijk altijd wel dat probleem als Kristen Wiig in iets zit. Er zijn genoeg funny ladies die ik liever in de film had gezien, bijvoorbeeld: Elizabeth Banks, Regina Hall, Isla Fisher of Anna Faris.

Ghostbusters draait vanaf 14 juli in de Nederlandse bioscopen.

Wat vinden jullie van de Ghostbusters trailer?

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *