Nancy (Blake Lively) is in haar eentje aan het surfen wanneer ze in de buurt van de kust wordt aangevallen door een witte haai. Ze klimt op een rots en kan vanaf daar het strand zien, maar er is niemand in de buurt om haar te redden en het water blijft stijgen…

The Shallows is een thriller van Jaume Collet-Serra die ons eerder House of Wax, Orphan en de Liam Neeson films Unknown, Non-Stop en Run All Night bracht.

Hoewel er de afgelopen jaren een aantal haaien films zijn uitgebracht (waaronder Sharknado), hebben die niet bepaald de impact gehad die Jaws had. Weet The Shallows haaien weer eng te maken?

The Shallows draait vanaf 23 juni in de bioscoop.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Haaien vind ik best angstaanjagend, maar films weten dit inderdaad maar zelden over te brengen. Zelf heb ik beschamend genoeg Jaws nog niet gezien en om nou te zeggen dat Sharknado er heel spannend uit ziet, dus ben wel benieuwd of dit tof wordt.

    1. Ik denk dat het wel een spannende film kan worden. En anders kan je Jaws nog voor de eerste keer beleven 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *