Zo’n anderhalf jaar geleden kondigde The Heat en Bridesmaids-regisseur Paul Feig aan dat hij een vrouwelijke versie van Ghostbusters ging maken. Hij trommelde Melissa McCarthy en drie Saturday Night Live-komieken (Kristen Wiig, Kate McKinnon en Leslie Jones) op voor de hoofdrollen en Chris Hemsworth voor de eye candy. En nu is hier de trailer voor de nieuwe Ghostbusters!

Mijn reactie: meh. Ik werd er niet echt enthousiast van. Het was leuk om Slimer te zien en… dat was het zo’n beetje. De humor sprak me niet aan, maar ik heb eigenlijk altijd wel dat probleem als Kristen Wiig in iets zit. Er zijn genoeg funny ladies die ik liever in de film had gezien, bijvoorbeeld: Elizabeth Banks, Regina Hall, Isla Fisher of Anna Faris.

Ghostbusters draait vanaf 14 juli in de Nederlandse bioscopen.

Wat vinden jullie van de Ghostbusters trailer?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

7 reacties

  1. Ik moest stiekem wel een paar keer lachen. Ik ga er niet voor naar de bioscoop, maar ik vind het wel leuk dat het nu vier dames zijn en dat we 30 jaar verder zijn. VOD it is!

    1. Ik ga de film op VOD ook een kans geven. 🙂

  2. Vet! Kan kan niet wachten! 🙂

    1. Nog een paar maandjes, die vliegen zo voorbij! 🙂

  3. Nou, ik ben benieuwd! ?

    1. Misschien is de film wel heel leuk! 🙂

  4. Ik kan niet wachten! Ik verwacht niet dat deze zo episch wordt als de eerste, maar ik denk wel dat het een hele vermakelijke film gaat worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *