TV, TV, TV

The Walking Dead: wie krijgt een date met Lucille?

thewalkingdead004Negan is coming. Dat heeft The Walking Dead de afgelopen afleveringen wel duidelijk gemaakt. Comic fans weten wat dat betekent: één van onze vrienden heeft niet lang meer te leven. Maar wie zal dat zijn? Volgt de serie de comic en gaat [lees verder voor de spoiler] dood of wordt het iemand anders?

HIERONDER VOLGEN COMIC SPOILERS, MOGELIJK IS DIT OOK EEN SPOILER VOOR DE SERIE

In de comic wordt Glenn door Negan op een brute manier gedood. Negan slaat hem meerdere malen tegen het hoofd met zijn honkbalknuppel genaamd Lucille terwijl o.a. Maggie en Rick hulpeloos toekijken. De vraag is: gaat Glenn ook op deze manier dood in de serie?

Ik hoop zelf dat Glenn niet dood zal gaan, in ieder geval niet op deze manier. Mijn hart kan die stress niet aan nadat ze ons al eerder hadden laten geloven dat Glenn dood was in de eerste helft van het seizoen. Om Glenn alsnog dood te maken na die fake out voelt erg goedkoop. De beruchte scène uit de comic verliest door de eerdere fake out zijn impact.

Ik denk (en hoop!) dat Glenn niet dood zal gaan, maar dat één van onze andere vrienden wel zijn plaats neemt. Ik denk dan aan Morgan, Abraham, Maggie of Daryl.

twd516-001Waarom Morgan?
Ik was in eerste instantie blij dat Morgan team Rick had gevonden, maar door zijn ‘all life is precious’ mentaliteit past hij niet goed in de groep. Dat Morgan geen bad guys wil doden heeft al voor genoeg ellende gezorgd. Het is tijd dat Morgan zijn mentaliteit gaat aanpassen of dat hij weer weggaat. Ik zie hem niet snel veranderen dus een goede manier om hem uit de serie te werken is hem te doden in plaats van Glenn.

twd-abrahamWaarom Abraham?
Abraham hangt er maar wat bij. In de comic is hij de rechterhand van Rick, maar in de serie vervult Daryl deze rol al. Abraham flirt met Sasha en maakt af en toe een grapje en meer voegt hij eigenlijk niet toe aan de serie. Het lijkt nu wel steeds beter te gaan met Abraham, waardoor het wel shocking zou zijn als hij juist nu dood gaat.

twd-glennmaggieWaarom Maggie?
Welke dood zou nog erger zijn dan die van de goedhartige Glenn? Die van zijn zwangere vrouw natuurlijk. Het zou behoorlijk heartbreaking en shocking zijn als zij wordt doodgeknuppeld voor de ogen van Glenn. Ik kan me ook niet goed voorstellen dat de makers nog een baby in serie willen hebben naast Judith, de dochter van Rick. Door Maggie te doden zijn ze van het baby probleem af.

twd-darylWaarom Daryl?
Daryl is de grote fan favorite dus ik kan me voorstellen dat de makers een beetje huiverig zijn om hem te doden. Toch lijkt hij wel een dead man walking te zijn sinds hij Negans vriendjes heeft opgeblazen. Want Negan, die gaat hier niet blij mee zijn. Ik kan me voorstellen dat hij uit is op wraak.

Wie gaat er volgens jou dood door Negan? Wordt het toch Glenn of iemand anders?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

1 reactie

  1. […] tijdje geleden speculeerde ik al wie er een “date” zou krijgen met Lucille, de honkbalknuppel met prikkeldraad van Negan. Ik dacht toen aan Morgan, Abraham, Maggie of Daryl […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *