Het is misschien The Huntsman Winter’s War, maar in de trailer voor de film wordt de Huntsman zelf, gespeeld door Chris Hemsworth, behoorlijk aan de kant geschoven. De focus ligt op Elsa, oeps, ik bedoel The Ice Queen, gespeeld door Emily Blunt. Al is meer Emily Blunt niet zozeer een slecht iets.

Snow White and the Huntsman was niet zo’n beste film en dat had vooral te maken met het passieve optreden van Kristen Stewart als Snow. Verstandig dat ze de focus nu leggen op de Huntsman en dat hij in de film vergezeld wordt door drie topactrices. Naast Blunt zijn ook Charlize Theron (opnieuw als The Evil Queen) en Jessica Chastain te zien.

Bekijk de trailer hier:

The Huntsman Winter’s War draait vanaf 21 april 2016 in de Nederlandse bioscopen.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Snow White and the Huntsman vond ik ook echt bar slecht. Ik durf het bijna niet te zeggen maar ik ben blij dat Kristen Stewart niet in deze film mee speelt ^^” Ik zat me alleen maar aan haar te ergeren.

    1. Haha ik denk niet dat je de enige bent! Ik ben in ieder geval ook blij dat ze niet in deze film zit. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *