Vijf jaar na de laatste sharknado en de dood van April (Tara Reid), heeft Fin (Ian Ziering) zijn leven weer opgepakt. Wanneer er weer nieuwe Sharknado’s komen, moet Fin met tegenzin zijn kettingzaag weer uit de kast trekken en Amerika redden van deze nieuwe ramp.

Beoordeling
Sharknado 4: The 4th Awakens staat nu op Netflix! Ondanks dat de Sharknado films zeker niet goed zijn, vind ik ze wel vermakelijk. Ook dit vierde deel is weer lekker belachelijk en ik zie dit als een positief iets. Als de film zichzelf te serieus neemt dan is het niet leuk. Wat ik ook kan waarderen is dat ze wel enigszins hun best om weer iets nieuws te bedenken. De sharknado’s in deze film zijn niet de normale sharknado’s zoals we ze nu kennen, maar sharknado’s met zand en vuur etc. Oh, en April is nu een soort Terminator! Ja, dat las je goed. Nee, dat is niet een slecht iets. De special effects zijn nog steeds behoorlijk crappy, al verwacht ik eigenlijk ook niet anders van een Syfy productie.

Ian Ziering doet hier weer prima zijn best als onze held. Tara Reid speelt iets te serieus, maar ach, ze is nu een cyborg he? David Hasselhoff is ook lekker op dreef als vader van Fin. De cameo’s vallen helaas wel tegen dit keer, maar er zijn wel een aantal aardige injokes.

Conclusie
Sharknado 4: The 4th Awakens is leuk voor de liefhebbers van Sharknado films. Heb je niet genoten van de eerdere delen dan heb je hier niets te zoeken.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

4 reacties

  1. Eentje die ik zeker niet zal gaan kijken. Las al dat de volgende is aangekondigd 🙂

    1. Haha mooi, ben benieuwd wat ze weer gaan verzinnen :p

  2. Het blijft gewoon heerlijke ongecompliceerde bagger. Ik mis wel de cameo van Freek Vonk. Die had er, zeker gezien het nieuws deze week, goed tussen gepast!

    1. Haha zeker, misschien in deel 5 dan 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *