Ted (Seth MacFarlane) is getrouwd met zijn geliefde Tami-Lynn (Jessica Barth). Ze willen een kindje adopteren, maar om dat te kunnen doen moet Ted eerst in een rechtbank bewijzen dat hij een echt persoon is.

Beoordeling
Ted 2 staat nu op Netflix, een goed moment dus om de film te bekijken. Het eerste deel vond ik wel leuk, maar niet bijzonder, vandaar dat ik ook geen haast had om het tweede deel te bekijken. Mila Kunis keert niet terug als de vriendin van Mark Wahlberg, maar dat is op zich niet erg aangezien Wahlberg zelf ook een stapje terug moet doen in de film. Hoewel de eerste Ted draaide om de vriendschap van de thunder buddies, draait Ted 2 meer om Ted zelf en zijn strijd om erkend te worden als echt persoon in plaats van een bezit.

Wahlberg krijgt als John wel een nieuwe love interest in de vorm van Amanda Seyfried als de jonge advocate van Ted. Dat Wahlberg meer chemistry heeft met de teddybeer wordt al snel duidelijk, maar hij en Seyfried spelen verder prima. Helaas wordt Giovanni Ribisi opnieuw opgetrommeld als Donny om Ted opnieuw te ontvoeren, in een subplot die ze van mij weg hadden mogen laten. Met een speelduur van 115 minuten duurt Ted 2 veel te lang. Alle extra minuten die ze over hadden, hadden ze wat mij betreft beter kunnen opvullen met Patrick Warburton die hier hilarisch is als Guy, met name in zijn the Tick kostuum (Warburton speelde the Tick zo’n 15 jaar geleden in de gelijknamige TV-serie).

Conclusie
Ted 2 moet het vooral hebben van de chemistry tussen Mark Wahlberg en Ted. Deze komedie bevat een aantal aardige grappen, maar het is ook een film die je snel weer vergeet.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

6 reacties

  1. Kom er door jouw recensie pas achter dat er een vervolg is… Ik vond het eerste deel een verschrikking, dus ik laat deze graag schieten 🙂

    1. Sorry dat je er op deze manier achter moest komen 😉

  2. De eerste ‘Ted’ vond ik geinig, dit vervolg was voor mij een kettingreactie aan momenten die totaal niet grappig waren. En ik miste Mila Kunis!

    1. Ja, ik ook wel. Mila was hier beter op haar plek geweest dan Amanda.

  3. Na het eerste deel hoefde ik dit vervolg niet meer te zien.

    1. Dat snap ik. Je mist niets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *