Vorige maand deelde ik al mijn top 10 films waar ik dit jaar naar uitkijk. Helaas was ik het bestaan van twee films vergeten, want dan had mijn top 10 er anders uitgezien. Sorry Baywatch en Resident Evil: The Final Chapter. Hier nog twee films waar ik naar uitkijk dit jaar:

Life
Met: Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson, Ryan Reynolds
Release: 23 maart
Ik hoor je al zeggen: maar Gwen, je houdt niet van space films! Klopt, maar in deze space film zit niet alleen Jake Gyllenhaal, maar ook Ryan Reynolds! Dan maakt het me niet uit waar deze heren zich bevinden. Oh ja, ook iets over #lifeonmars, which is bad mmmkay?

Colossal
Met: Anne Hathaway, Jason Sudeikis, Dan Stevens
Release: onbekend
Hathahaters (ja, dat is echt een ding) zullen blij zijn met Colossal, want in deze monster movie is het allemaal Anne Hathaways schuld dat Seoul wordt aangevallen door een, je raadt het al, monster. Wat de link is tussen Anne en het monster moeten we zelf gaan zien, al is het helaas nog niet duidelijk wanneer de film in Nederland te bekijken is.

Heb jij nog een must see dit jaar?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

11 reacties

 1. Vinnie's Recensies

  Absoluut Star Wars the last Jedi en Skull Island! 🙂

  1. Ik ben een beetje sceptisch over Skull Island, maar misschien helpt lage verwachtingen wel. 😉

 2. Hathahaters. Haha die term kende ik nog niet! Life ziet er wel spectaculair uit, trouwens.

  1. Ja, het bestaat echt. Vind ik wel een beetje sneu voor Anne.

 3. Life lijkt mij ook wel interessant.

  1. Ja, ben benieuwd 🙂

 4. Naar Life keek ik enorm uit, maar ik vind de trailer (nog) wat nietszeggend.

  1. Ik ben het met je eens. Ik hoop dat het is omdat ze niet teveel willen verklappen in de trailer.

 5. Life lijkt me echt een toffe film!

  1. Ben ook echt benieuwd! 😀

 6. […] inmiddels in de tweede helft van het jaar en bijna alle films waar ik dit jaar naar uitkeek (+ 2 extra) zijn al uitgekomen. Favorieten tot nu toe zijn Guardians of the Galaxy Vol. 2, Manchester by the […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *