Beste vriendinnen en yoga fanaten Colleen (Harley Quinn Smith) en Colleen (Lily-Rose Depp) moeten hun yoga skills gebruiken om een lang begraven kwaad te verslaan.

Beoordeling
Goed nieuws! Kevin Smiths nieuwste film Yoga Hosers is lang niet zo traumatiserend als zijn voorganger Tusk. Ja, Justin Long zit ook in Yoga Hosers, maar gelukkig heeft hij zijn walrus pak niet aan. De twee winkelmeisjes uit Tusk staan hier op de voorgrond, verdienstelijk gespeeld door Smiths eigen dochter Harley Quinn Smith en haar real life beste vriendin Lily-Rose Depp. In de film nemen de meiden het op tegen bratzi’s, ofwel nazi bratwursten. Het zal je niet verbazen dat Yoga Hosers voornamelijk negatieve reviews heeft gekregen, maar om eerlijk te zijn heb ik me hier wel prima mee vermaakt. Dat Smith zijn mojo heeft verloren is al een tijdje duidelijk. Een pareltje als Chasing Amy kunnen we denk ik niet meer van hem verwachten, maar ook niet een film zo scherp als Dogma of Mallrats. De humor hier in Yoga Hosers is flauw, zoals je kan verwachten van een film over bratzi’s.

De Colleens zijn gelukkig wel leuke personages om te volgen. Het is alleen jammer dat Smith ook een ander personage uit Tusk laat terugkeren, namelijk de vreemde detective Guy Lapointe, gespeeld door Johnny Depp. Hoewel Lapointe hier beter op z’n plek lijkt te zijn dan in Tusk, is het toch weer jammer dat aanzienlijk wat screentime naar hem gaat. Voor Lily-Rose was het vast leuk om scènes te delen met haar vader. Ook haar moeder, Vanessa Paradis, komt trouwens voorbij net als een aantal andere bekende gezichten in zinloze rolletjes, namelijk Natasha Lyonne, Adam Brody en Haley Joel Osment.

Conclusie
Yoga Hosers is vermakelijke onzin.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

3 reacties

  1. Onzin is het zeker, maar zelf vind ik er helaas weinig vermakelijks aan.

    1. Maar je recensie was zo positief! 😉

  2. […] Yoga Hosers (2016) – Babe Kevin Smiths meeste recente film Yoga Hosers is niet zo goed, maar heeft wel z’n momenten. Eén van die momenten is deze scène waarin de […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *