The One I Love staat nu op Netflix! Zin in een vreemde film? Dan is The One I Love zeker een aanrader!

Waar gaat The One I Love over?
Ethan (Mark Duplass) en Sophie (Elisabeth Moss) gaan op advies van hun relatietherapeut een weekendje weg om aan hun relatie te werken. Al snel doen ze daar een bizarre ontdekking.

Waarom een aanrader?
The One I Love is een verrassend, vreemd en intiem filmpje over relaties. Charlie McDowell, zoon van acteurs Malcolm McDowell en Mary Steenburgen, levert met deze film zijn regiedebuut af. Hij speelt het niet op safe en daar heb ik wel bewondering voor. Het is moeilijk om meer over de film te vertellen zonder de bizarre ontdekking prijs te geven. Wat ik wel kan zeggen is dat The One I Love meerdere vertrouwde paden had kunnen kiezen om te bewandelen, maar dit niet doet. De film erkent de Twilight Zone-achtige situatie waarin Ethan en Sophie zich bevinden en weet dit toch op een verrassende manier neer te zetten.

Mark Duplass was eerder fantastisch creepy in een andere Netflix aanrader Creep. Ook hier is hij weer goed op dreef en hij krijgt ook prima tegenspel van Mad Men-actrice Elisabeth Moss.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *