poster-whathappensinvegasJoy (Cameron Diaz) is net gedumpt door haar vriend en Jack (Ashton Kutcher) is ontslagen door zijn vader wanneer ze elkaar ontmoeten in Las Vegas. In een dronken bui trouwen de twee en de volgende morgen geven ze toe dat het een grote fout was. Totdat Jack met het kwartje van Joy de jackpot wint: $3 miljoen! Een rechter bepaalt dat ze niet aan het geld mogen komen totdat ze hun huwelijk een echte kans hebben gegeven.

Beoordeling
What Happens in Vegas is een leuke en (gelukkig) niet zo’n zoetsappige romantische komedie waardoor dit een uitstekende film voor stelletjes is. Cameron Diaz en Ashton Kutcher hebben allebei voldoende ervaring met dit soort films en spelen vol overgave. De twee hebben ook goede chemistry samen. Bijrollen van Lake Bell, Rob Corddry, Treat Williams en Queen Latifah zijn prima, maar klein. De film is voorspelbaar, net zoals vele andere films in dit genre. Gelukkig stralen Diaz en Kutcher voldoende charisma en energie uit om de boel leuk te houden waardoor ik de voorspelbaarheid niet storend vond.

Conclusie
Een vermakelijke film. Verder valt er niet veel over What Happens in Vegas te zeggen.

rating-3halfstars


What Happens in Vegas staat op Netflix.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

4 reacties

  1. Heb deze een tijdje geleden gezien, maar ik kon er maar moeilijk van genieten.

  2. Ik sluit me aan bij Nostra in deze. Mwah mwah is het gevoel dat bij mij overheerste.

  3. Ach mannen, ik hou ook wel eens van hersenloos vermaak 😉

    1. Ik ook, maar dan zoek ik het in actiefilms 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *