Ben je op zoek naar de Netflix serie The Watcher (2022)?
——————————————————————————–
Na een tragische gebeurtenis hebben Emma (Erin Cahill) en Noah (Edi Gathegi) een frisse start nodig. Ze verhuizen, maar worden in hun nieuwe woning al snel lastig gevallen door iets of iemand.

Beoordeling
Sinds kort is op Netflix de thriller The Watcher te vinden. Het is geen Netflix original zoals je misschien zou verwachten, maar een made-for-tv movie van de Amerikaanse zender Lifetime. Deze zender produceert wel vaker films gebaseerd op een waargebeurd verhaal en ook The Watcher is geen uitzondering. Je zou maar een huis kopen en vervolgens creepy berichten krijgen van iemand die je woning in de gaten houdt. Yikes! De creepy berichten worden effectief in beeld gebracht en de film bevat een aantal spannende momenten. Helaas wist The Watcher mijn aandacht niet goed vast te houden, want zo halverwege verloor ik mijn interesse een beetje. De film herpakt zich gelukkig wel dankzij een aardige ontknoping. Ik denk dat ze wel iets meer met het concept hadden kunnen doen.

Erin Cahill en Edi Gathegi komen sympathiek over en spelen aardig. De film had wel sterkere acteurs kunnen gebruiken. Tracie Thoms komt voorbij in een leuk bijrolletje.

Conclusie
The Watcher is met momenten spannend en heeft een aardige ontknoping. Zeker niet slecht voor een Lifetime movie.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

4 reacties

  1. Wat grappig, ik zit nu die film te kijken en ondertussen reviews te zoeken. De film weet me aandacht helaas niet vast te houden.

    1. Dan lag het niet aan mij dat ik mijn aandacht er niet bij kon houden 😉

  2. Misschien toch maar een keer proberen. Vrouwlief is wel te porren voor dit soort films.

    1. Wel blijven porren anders dwaalt misschien ook haar aandacht af. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *