poster-thedooverMax (Adam Sandler) zet zijn eigen dood in scène en die van zijn oude vriend Charlie (David Spade) om een nieuw leven voor de twee op te bouwen. Ze nemen de identiteit aan van twee overleden mannen, maar komen hierdoor in grote problemen terecht.

Beoordeling
Na The Ridiculous 6 staat nu ook The Do-Over op Netflix, de tweede van de vier films die Adam Sandler exclusief voor de populaire streamingdienst zou maken. Ik vermaak me doorgaans prima met Adam Sandler films, maar The Do-Over trailer sprak me niet erg aan. Uiteindelijk heb ik me ook met deze film vermaakt. Het is een vrij standaard Sandler film geworden, inclusief puberale humor en cameo’s van familie en vrienden van de (eens zo) populaire komedie acteur. Verrassend genoeg krijgt de film op een gegeven moment een vrij serieuze ondertoon. Ik wil niet zeggen dat de film echt diepgang heeft, maar het geeft je wel de illusie dat er enigszins diepgang in zit. Het verhaal zit beter in elkaar dan ik had verwacht, maar dat had misschien met mijn lage verwachtingspatroon te maken.

Sandler speelt een prima rol, net als David Spade en het is duidelijk dat de twee mannen goed op elkaar ingespeeld zijn. Paula Patton heeft een aardige bijrol en meer Kathryn Hahn was zeker welkom geweest, want zij speelt een leuke bijrol.

Conclusie
The Do-Over is leuk voor mensen die Adam Sandler kunnen waarderen. Ben je Sandler zat dan heb je hier echt niets te zoeken.

rating-3stars

Tags: , , , ,

7 Comments

 1. Nostra

  3 juni 2016 at 13:34

  Deze sla ik over 🙂

  1. Gwen

   9 juni 2016 at 14:23

   Ik had niet anders verwacht. 😉

 2. Riinyosa81

  3 juni 2016 at 17:55

  Moet de vorige Sandler film nog zien. Ik voel een thema avond in opkomst

  1. Gwen

   9 juni 2016 at 14:24

   Leuk voor als je een avondje ‘verstand op nul’ nodig hebt. 🙂

 3. chrichtonsworld

  8 augustus 2016 at 13:00

  Iets minder dan Ridiculous 6 maar toch nog wel te doen als je weet waar je aan toe bent.
  De humor is natuurlijk erg plat en daar moet je maar net voor in de stemming zijn. Vond wel dat
  David Spade goed was. Hij spelt namelijk vaak degene die irritant en onbeschoft is. Hier is hij dat dus niet en dat maakt hem heel erg sympathiek.

  Als men een betere film van Adam Sandler wilt zien dan ik The Cobbler aanraden. (Kan niet helemaal ontsnappen aan Sandleresque ongevoeligheden maar is uiteindelijk wel een heel mooi sprookje. Of origin verhaal van een nieuwe superheld.

  1. Gwen

   9 augustus 2016 at 15:03

   The Cobbler wil ik nog zien. Daar heb ik ook slechte dingen over gehoord, maar waarschijnlijk zal ik me er prima mee vermaken net als met The Do -Over.

 4. […] Central Intelligence; Collateral Beauty; Deadpool; Deepwater Horizon; Demolition; The Diabolical; The Do-Over; Don’t Breathe; Everybody Wants Some!!; The Final Girls; The Finest Hours; The Forest; Freaks […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *