poster-7psychopathsMarty (Colin Farrell, In Bruges), een schrijver, werkt aan zijn nieuwe script genaamd Seven Psychopaths. Verder dan de titel komt hij niet tot hij hulp krijgt van zijn beste vriend Billy (Sam Rockwell, Iron Man 2). Wanneer Billy de geliefde Shih Tzu van een gestoorde gangster (Woody Harrelson, Zombieland) kidnapt, raakt ook Marty hierbij betrokken. Wat volgt is het verhaal van 7 psychopaten.

Beoordeling
Seven Psychopaths is een prettig gestoorde komedie van Martin McDonagh, de maker van In Bruges. Het verhaal is misschien wat dun, maar dat wordt meer dan genoeg gecompenseerd door het scherpe script en alle gekkigheid. Farrell speelt goed, maar wordt overschaduwd door Rockwell, Harrelson en Christopher Walken. De mannen lijken allemaal veel plezier te hebben in het spelen van hun rollen. Daarnaast komen veel bekende gezichten voorbij in bijrollen, denk aan Olga Kurylenko (Quantum of Solace), Abbie Cornish (Sucker Punch), Michael Pitt (Boardwalk Empire), Gabourey Sidibe (Precious) en Harry Dean Stanton (Big Love).

Conclusie
Seven Psychopaths is origineel, grappig, mooi gefilmd en vooral ook een aanrader!

rating-4stars

 

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *