De Veronica Mars film. Ik ben super excited dat we opnieuw kunnen gaan genieten van Veronica, haar vader, vrienden en vijanden en een nieuw mysterie. Na 3 seizoenen werd de serie van de buis gehaald en heb ik mij moeten troosten met de dvds. Maar dankzij Rob Thomas (bedenker), Kristen Bell (Veronica), Kickstarter en een hoop fans is er genoeg geld ingezameld voor een film! Nadat al bekend was dat naast Bell, ook Enrico Colantoni (Keith Mars), Max Greenfield (Deputy Leo) en Jason Dohring (Logan Echolls) terugkeren in hun populaire rollen, is nu bekend dat twee andere bekende gezichten te zien zullen zijn in de film.

Veronica Mars de film zou natuurlijk niet compleet zijn zonder Veronica’s BFF Wallace. Gelukkig is bekend geworden dat Percy Daggs III opnieuw de rol van Wallace zal spelen! Hoera!! Niet iedereen zal even enthousiast zijn dat ook Chris Lowell in de VM film te zien is. Lowell speelde in het derde seizoen Piz, het vriendje van Veronica, tot groot ongenoegen van alle LoVe (Logan/Veronica) fans. Ik ben overigens wel blij dat Piz erbij is, al vraag ik mij af hoe groot zijn rol zal zijn. De film draait om een mysterie die zich afspeelt rond Veronica’s high school reunion en Piz heeft niet op Neptune High gezeten. Niet dat hij mij wat uitmaakt, als hij er maar in zit!

Op mijn wishlist van bekende Neptune gezichten die ik graag terug wil zien: Dick Casablancas (Ryan Hansen), Mac (Tina Marjorino), Weevil (Francis Capra), Cliff (Daran Norris), Vinnie van Lowe (Ken Marino), Deputy Sacks (Brandon Hillock), Van Clemmons (Duane Daniels), Gia (Krysten Ritter), Sean (Kevin Sheridan), Casey (Jonathan Bennett), Luke (Sam Huntington), Carrie (Leighton Meester) en Madison Sinclair (Amanda Noret). Hopelijk horen we snel meer casting news!

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *