poster-celestejesseCeleste (Rashida Jones, Parks and Recreation) en Jesse (Andy Samberg, Brooklyn Nine-Nine) zijn al jaren elkaars beste vrienden. Ze liggen nu weliswaar in scheiding, maar dat is iets waar voornamelijk hun omgeving moeite mee lijkt te hebben, omdat er tussen Celeste en Jesse zelf niets veranderd lijkt te zijn. Totdat Jesse begint met daten en Celeste daar toch meer moeite mee blijkt te hebben dan ze had verwacht.

Beoordeling
Celeste & Jesse Forever is geschreven door hoofdrolspeelster Rashida Jones en acteur Will McCormack (Must Love Dogs) die zelf een bijrol speelt in de film. De film zet een realistisch beeld neer van (verbroken) relaties en is daardoor ook herkenbaar voor de kijker. Jones speelt een sterke rol en Andy Samberg is goed gecast als haar tegenpool. Ari Graynor (What’s Your Number?) en Emma Roberts (We’re the Millers) spelen leuke bijrollen. Eric Christian Olsen (NCIS: Los Angeles) en Elijah Wood (The Lord of the Rings) hebben helaas weinig te doen en ik vraag me dan ook af of er scènes uit de film zijn geknipt. Al met al is Celeste & Jesse Forever een prima debuut van Jones en McCormack.

rating-3stars

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *