Evie (Nathalie Emmanuel) komt na de dood van haar moeder via een dna test in contact met verre familieleden in Engeland. Ze wordt uitgenodigd voor een bruiloft en besluit haar nieuw gevonden familie op te zoeken. Al snel merkt ze dat er iets vreemds aan de hand is.

Beoordeling
Ik heb gemengde gevoelens over The Invitation. Op zich heb ik me ermee vermaakt en speelt Game of Thrones-actrice Nathalie Emmanuel een prima hoofdrol. Aan de andere kant: wat probeert de film te bereiken? De “twist” is overduidelijk met dank aan de marketing. Het duurt ongeveer een uur voordat we dat punt bereiken, wat vervolgens als een grootste plotwending wordt gebracht. Maar in de tussentijd, in dat eerste uur, gebeurt er bijna niets. Er is weinig engs aan deze film, weinig mysterie. Het laatste half uur bevat meer actie, maar biedt ook weinig nieuws. Evie probeert te ontkomen, ze wordt weer gepakt etc. Je hebt het al duizend keer gezien.

Conclusie
The Invitation is een prima tussendoortje, maar ook makkelijk weer te vergeten.


The Invitation is te bekijken via:

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *