Amanda (Rachael Leigh Cook) wordt na een break up naar Vietnam gestuurd voor werk. Daar valt ze voor de charmes van reisleider Sinh (Scott Ly). Plots staat haar ex (Ben Feldman) voor haar neus in een poging haar terug te winnen.

Beoordeling
Na Love, Guaranteed (2020) is Rachael Leigh Cook (vooral bekend van She’s All That met Freddie Prinze Jr.) terug met een nieuwe Netflix romcom. Al is de komedie hier vrij beperkt en ligt de nadruk meer op romantiek en jezelf weer terugvinden. Dat gepaard met de prachtige Vietnam setting geeft A Tourist’s Guide to Love lichte Eat Pray Love vibes.

Verder stelt de film helaas niet veel voor. Diepgang is er niet te vinden. Het is heel voorspelbaar, maar dankzij de charmes van Cook en nieuwkomer Scott Ly is het toch een vermakelijke zit. Ben Feldman (Superstore) en Missi Pyle (Dodgeball) zijn altijd welkom en spelen prima bijrollen. Het acteerwerk van de rest van de supporting cast is helaas niet zo best. Gelukkig maken de mooie beelden van Vietnam weer een hoop goed.

Conclusie
A Tourist’s Guide to Love is een heerlijk niemendalletje met lichte Eat, Pray, Love vibes.


A Tourist’s Guide to Love is te bekijken via:

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *